1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sedat Tahiroğlu'ndan Kurban Bayramı mesajı
Sedat Tahiroğlu'ndan Kurban Bayramı mesajı

Sedat Tahiroğlu'ndan Kurban Bayramı mesajı

TFF 1.Lig'in Başkent ekiplerinden Keçiörengücü Kulübü Başkanı Sedat Tahiroğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

A+A-

Sedat Tahiroğlu mesajında şunları kaydetti: Dini ve milli duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı birbirimize elimizi uzatıp kucaklaştığımız bu günlerde, manevi duyguların yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın heyecanı içerisindeyiz.

Bu manevi ve müstesna günleri, dargınlık ve kırgınlıklarımızı bir kenara bırakarak, sevgi dostluk ve kardeşlik duygularımızı en yoğun şekilde güçlendirerek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için fırsata çevirmeliyiz.
Ancak ülkemizi ve tüm dünyayı da etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeni ile bayram sevincimizi kucaklaşarak değil, iletişim araçlarını kullanarak yaşamaya özen gösterelim. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymayı unutmayalım.

Bu duygu ve düşüncelerle; bu güzel bayramın ülkemiz, milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını diliyorum.

Bu haber toplam 2954 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.