1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Seğmenler Pazarı'nda koronavirüs denetimi
Seğmenler Pazarı'nda koronavirüs denetimi

Seğmenler Pazarı'nda koronavirüs denetimi

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek beraberinde zabıta ekipler ve İlçe Tarım Müdürü Yavuz Ekici ile birlikte, İçişleri Bakanlığı'nın Korona virüs önlemleri kapsamında pazar yerleri için yayınladığı genelge kapsamında Seğmenler pazar yerinde denetim ge

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek beraberinde zabıta ekipler ve İlçe Tarım Müdürü Yavuz Ekici ile birlikte, İçişleri Bakanlığı'nın Korona virüs önlemleri kapsamında pazar yerleri için yayınladığı genelge kapsamında Seğmenler pazar yerinde denetim gerçekleştirdi.

İçişleri Bakanlığı Korona virüs tedbirleri kapsamında valiliklere ek genelge göndermişti. Genelge kapsamında semt pazar yerlerinde giyim, oyuncak ve benzeri maddelerin satışına izin verilmeyeceği ve sosyete pazarlarının da geçici süreliğine kapatılacağı belirtilmişti. Bu kapsamda Gölbaşı Belediyesi Zabıta ekipleri ve İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri  Seğmenler semt pazarında  denetimlerde bulundu, pazar tezgahları arasında en az 3 metre mesafe bulunması konusunda uyardı.

Denetime Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İlçe Tarım Müdürü Yavuz Ekici ve Zabıta Müdürü Kurtuluş Çiftçi de eşlik etti. Ekipler maske ve eldiven kullanılması için pazarcıları uyarırken, Başkan Şimşek de semt pazarına gelen 65 yaş üstü vatandaşları sokağa çıkmamaları konusunda uyardı. Semt pazarında karşılaştığı yaşlı bir vatandaşa, sokağa çıkmamasını ve ihtiyaçların VEFA SOSYAL DESTEK grubu tarafından karşılanacağını bildirdi.

Bu haber toplam 4647 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.