1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Selim Akceylan'dan seçim değerlendirmesi
Selim Akceylan'dan seçim değerlendirmesi

Selim Akceylan'dan seçim değerlendirmesi

Ak Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan 24 Haziran seçimleri sonrası yazılı bir mesaj yayınladı. Akceylan mesajında “Gölbaşı’mız da elde edilen bu sonuçlar ülkemiz genelinde elde edilen sonuçlar ile paralellik göstermektedir. Milletimizin sandıkta bizlere ve

A+A-

Ak Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan 24 Haziran seçimleri sonrası yazılı bir mesaj yayınladı. Akceylan mesajında “Gölbaşı’mız da elde edilen bu sonuçlar ülkemiz genelinde elde edilen sonuçlar ile paralellik göstermektedir. Milletimizin sandıkta bizlere verdiği mesaj net ve açık olarak anlaşılmıştır.” Dedi.

İşte o açıklama;

AK PARTİ AÇIK ARA BİRİNCİ

Ülkemizin ve milletimizin geleceği açısından çok önemli olan 24 Haziran seçimleri % 90’a varan bir katılım oranı ile ileri demokrasilerde dahi görülemeyecek bir katılımla  gerçekleşmiş bulunmaktadır. Milletimiz iradesiyle bir kez daha Genel Başkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ‘ı yeni sistemin ilk cumhurbaşkanı olarak seçmiş,  Ak Partimizi açık ara farkla birinci parti olarak Türkiye Büyük Millet Meclisine taşımıştır.

SİYASİ TARİHTE İLKLER YAŞANDI

24 Haziran Seçimleri, Milletvekilliği seçimlerinde ittifakların kurulması, Cumhurbaşkanlığı seçiminde ortak adayların belirlenmesi açısından Türkiye siyasi tarihinde ilkleri barındırmaktadır. AK Partimizin içerisinde yer aldığı Cumhur İttifakı  % 53.66 , Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip ERDOĞAN % 52.60 gibi büyük bir oran ile Milletimizin desteğini almıştır.

MİLLETMİZİ #vakit TÜRKİYE vakti DEDİ

Milletimiz açık ve net bir şekilde irade, erdem ve cesaret ile #vakit TÜRKİYE vakti demiştir. Bu sebepten dolayı, yüksek katılım oranıyla demokrasisine sahip çıkan, sandığa giden ve iradesini sandığa yansıtan, bize oy vermiş ya da vermemiş tüm seçmenlerimize yürekten teşekkür ederim.

VAR GÜCÜMÜZLE…

Seçim kesin sonuçlarının açıklanmasını takiben Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet oluşacak ve Güçlü Türkiye yolunda Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın liderliğinde çalışmaya var gücümüzle devam edeceğiz.

AK PARTİ GÖLBAŞI’NDA BİRİNCİ PARTİ OLDU

Seçim sonuçlarını Gölbaşı ölçeğinde değerlendirecek olursak, ilçemiz ve ülkemizde paralel olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN %56 ‘ya yakın oy ile açık ara birinci, milletvekili seçimlerinde AK Partimiz yaklaşık % 40 ‘lık bir oranla açık ara birinci parti olmuştur.

MESAJ NET VE AÇIK ANLAŞILDI

Öncelikle Gölbaşı seçmenlerimize, Liderimiz Recep Tayyip ERDOĞAN ’a ve AK Partimize göstermiş oldukları bu yüksek teveccühten dolayı şükranlarımı sunarım. Gölbaşı’mız da elde edilen bu sonuçlar ülkemiz genelinde elde edilen sonuçlar ile paralellik göstermektedir. Milletimizin sandıkta bizlere verdiği mesaj net ve açık olarak anlaşılmıştır. Milletimizin vermiş olduğu karar başımızın üstündedir.

Seçim kararının alınmasının ardından,  Gölbaşı ilçe teşkilatımız sahaya aktif olarak inmiş, tüm seçmenlerimize ulaşmaya çalışmıştır. Seçim kampanyası boyunca tüm teşkilatlarımız elinden gelen gayret ve özveriyi göstermiştir.  Öncelikle Belediye Başkanımıza, Ana kademe yönetim kurulu üyelerimize, Kadın ve Gençlik kolları teşkilatımıza, Mahalle teşkilatlarımıza, Meclis üyelerimize ve önceki dönem ilçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, kadın ve gençlik kolları teşkilatımıza ayrıca çalışmalarımıza destek veren bütün üyelerimize azimli ve özverili çalışmaları için teşekkürü bir borç bilirim, elde edilen başarıdan dolayı her birini ayrı ayrı kutlarım.

Şimdi #vakit Gölbaşı vakti diyerek önümüzdeki 2019 yerel seçimleri için vakit kaybetmeksizin tüm teşkilatlarımızla daha büyük azim ve gayret ile çalışmaya devam edeceğiz. 24 Haziran seçimleri Gölbaşı’mıza Ankara’mıza, Ülkemize ve Milletimize hayırlı olsun.

Saygılarımla...

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim AKCEYLAN

 

 

Bu haber toplam 2584 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum