1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Selim Akceylan'dan sert tepki
Selim Akceylan'dan sert tepki

Selim Akceylan'dan sert tepki

Selim Akceylan'dan sert tepki

A+A-

Ak Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan, umreden dönen vatandaşların Gölbaşı KYK yurtlarında karantina altına alınması sonrası çıkan haberlere tepki gösterdi.. Öğrncilerin mağdur edildiği yönündeki haberere tepki gösteren Selim Akceylan şu ifadeleri kullandı;

Bildiğiniz gibi son aylarda Çin'de başlayarak tüm dünyaya hızla yayılan Covid-19(Corona) virüsünün etkilerinden Ülkemizi ve milletimizi korumak adına Devletimiz çok ciddi ve bilimsel tedbirler alarak, birçok önleyici uygulamaları hayata geçirmiştir. Bunun neticesinde dünyanın dört bir yanında binlerce ölüme neden olan, yüzbinlerce taşıyıcının tedavi gördüğü bir dönemde ülkemizde virüs belirtisi gösteren hasta sayısı çok düşüktür ve bu Sağlık Bakanlığı, ilgili bakanlıklarımızın ve kurumlarımızın aldıkları tedbirlerin bir neticesidir.
Cumhurbaşkanımız liderliğinde devletimiz, insanımızın hayatı ve sağlığı için takdire şayan bir milli mücadele vermektedir. Bu kapsamda umreden dönüş yapan binlerce vatandaşımız, sonrasında bir sıkıntı yaşamamak adına gerekli sağlık kontrollerinden geçirilerek 14 günlük karantina için ilçemizde yer alan KYK Yurtları dahil olmak üzere Ankara ve Konya İllerinde yurtlara yerleştirilmiş ve yerleştirilmeye devam etmektedir. Yurtlarda kalan öğrencilerimiz Ankara'da çeşitli yurtlara yerleştirilmiş, tatil döneminde oldukları için memleketlerine dönmek isteyenler AŞTİ'ye bırakılarak evlerine dönmeleri sağlanmıştır. Böyle olağanüstü durumlarda buna benzer tahliye ve yer değiştirme işlemleri olabilmektedir. Her Türk vatandaşı, ülkemizin bütününü ve milletimizin sağlığını ilgilendiren böyle bir mücadalede üzerine düşeni yapmakla mükelleftir.
Malesef bazı yayın organları ve sosyal medya çığırtkanları bu mücadeleye gölge düşürmeye çalışmaktadır. Bunlara fırsat vermemeliyiz ve devletimizin bu kararlı, etkili mücadelesine destek vermeliyiz. Başta Cumhurbaşkanımız, Sağlık Bakanlığımız, ilgili bakanlık ve kurumlarımız titiz çalışmalarına devam etmektedir. İlçemizde karantina çalışmaları için Kaymakamımız başta olmak üzere ilgili tüm kurumlarımız görevinin başında olup, ilk andan beri süreci çok iyi şekilde yönetmektedirler. Karantina süreci bittikten ve eğitime verilen ara sona erdikten sonra yurtlarımız olağan faaliyetlerine devam edecektir.

Bu haber toplam 4950 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.