1. HABERLER

  2. Serdar Ortaç tuvalet temizlemiş
Serdar Ortaç tuvalet temizlemiş

Serdar Ortaç tuvalet temizlemiş

Serdar Ortaç, kendisi hakkında bilinmeyen bir itirafta bulundu.

A+A-

Bu yaz Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda iki konser veren ünlü sanatçı Serdar Ortaç, önceki akşam yeniden Açıkhava sahnesinde hayranlarıyla buluştu.

BABASI TUVALET TEMİZLETTİ

Daha önceki iki konserin aksine; bu kez Açıkhava'yı dolduramayan Ortaç'ı yaklaşık 2 bin 500 kişi izledi. Sahne şovları ve şık kostümüyle beğeni toplayan Ortaç, sahnede seyircileriyle dertleşmeyi de ihmal etmedi. Babasıyla ilgili bir anısını anlatan Ortaç, "Babamla tornacılık yaparken bir gün bana tuvalet temizlettirdi. Babama gidip, 'Dükkan bizim, niye ben tuvalet temizliyorum' diye sordum. Babam ise; 'Bu sana hayat dersi olsun' dedi" şeklinde konuştu.

AŞKTAN YANA ÇOK DERTLİ!

Aşk acısından yakınan ünlü sanatçı, "16 yıldır sizlerleyim. 500'e yakın şarkı yaptım. Hepsinde bir acı vardı. Aşk bu kadar kolay bulunmuyor" diyerek dert yandı. Aşık olanların el kaldırmasını isteyen Ortaç, neredeyse herkes el kaldırınca, "Yalan söylüyorsunuz! Aşk bu kadar kolay değil" dedi. Kendisini izleyen herkese teşekkür eden şarkıcı, "Size 16 yılın tüm şarkılarını söyleyeceğim. Harika bir gece yaşacağız. Bütün şarkıları beraber söyleyeceğiz" diye konuştu.

KONSERLERİ ABARTTIM

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Serdar Ortaç, koltukların boş olmasıyla ilgili "Galiba konserleri abarttım. İstanbul'da her yerde konser verdim. Bir de bilet fiyatları yüksek" dedi. Bu arada Ortaç'ı izlemeye gelenler arasında bulunan Tan ön sıradaki bir izleyiciyi göstererek gazetecilere "Serdar'ın yeni sevgilisi bu kız" dedi.

Bu haber toplam 1824 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.