1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. Sinan Çetin'den Fethullah Gülen'e teşekkür
Sinan Çetin'den Fethullah Gülen'e teşekkür

Sinan Çetin'den Fethullah Gülen'e teşekkür

Sinan Çetin, Gülen'e teşekkür etti. Zaman'ın sitesi bir cümleyi makasladı.

A+A-

Türkçe Olimpiyatları'nın şarkı finalinde juri üyesi olan yapımcı Sinan Çetin konuşmasında insanlara Türkçe'yi sevdirdiği için Fethullah Gülen Hocaefendi'ye teşekkür etti.

ZAMAN SANSÜRLEDİ

Zaman gazetesi haberi dün akşam sitesinden yayınladı.. Ancak gazetenin internet sitesi Sinan Çetin'in sözlerinin bir kısmını sansürledi..Çetin'in teşekkürü sırasında "Milliyetçiliği Hrant'ın katillerine bırakmadığı için" cümlesine yer vermedi.

ZAMAN'IN SİTESİNDE YER ALAN METİN

"Burada olmayan, hangi nedenle olmadığını bilmediğim büyük bir düşünür, din adamı bir insana teşekkür ederim. Ona teşekkür etmemin en önemli tarafı bu ülkeyi, bu insanları, bu dili sevdirdiği için, Orhan Pamuk'a 'seni öldüreceğiz' diyenlere bu ülkeyi bırakmadığı için. Bu ülkede, bu ülkeyi sevmenin bir suç olmadığını hatta gurur verici olduğunu dünya ile bütünleştirdiği için Fethullah Gülen'e teşekkür ediyorum."

GÜLEN'E TEŞEKKÜR

Türkçe Olimpiyatları'nın şarkı finali Haliç Kongre Merkezi'nde yapılıyor. Davetlilerin büyük ilgi gösterdiği gecede Ganalı öğrencilerin Karadeniz horon gösterisi büyük alkış aldı. Bir taraftan öğrenciler şarkı söyleyerek finalde dereceye girmek için ter dökerken, diğer taraftan da geceye katılan ünlü isimler organizasyon hakkında fikirlerini açıkladı. Yapımcı Sinan Çetin, konuşmasında Fethullah Gülen'e teşekkür etti. Sinan Çetin, "büyük bir düşünür, büyük bir din adamı, çok değerli altın kalpli bir insan" olarak tanımladığı Gülen'i övdüğü konuşmasında "milliyetçiliği Hrant Dink'in katillerine bırakmadığı için" teşekkür etti.

MİLLİYETÇİLİĞİ HRANT'I ÖLDÜRENLERE BIRAKMADI

Çetin şöyle konuştu: "Burada olmayan, hangi nedenle olmadığını bilmediğim büyük bir düşünür, büyük bir din adamı, çok değerli altın kalpli bir insana teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. Ona teşekkürümüzün en önemli tarafı bize bu ülkeyi, bu insanları, bu dili sevdirdiği için değil sadece milliyetçiliği Hrant Dink öldürenlere, Orhan Pamuk'a 'seni öldüreceğiz' diyenlere bırakmadığı için... Bu ülkede, bu ülkeyi sevmenin, bu insanları sevmenin bir suç olmadığını hatta gurur verici bir şey olduğunu, bütün bir dünyaya Türkiye'nin dünyaya ait olduğunu ve dünya ile bütünleştiğini haber verdiği bu büyük vizyonere Fethullah Gülen'e teşekkür ediyorum."

İşte Sinan Çetin'in o sözleri...


 

Bu haber toplam 4336 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.