1. HABERLER

  2. Star Akademi'de bu seferde Serdar Ortaç krizi
Star Akademi'de bu seferde Serdar Ortaç krizi

Star Akademi'de bu seferde Serdar Ortaç krizi

Star Akademi'de geçtiğimiz hafta yaşanan Cuma Namazı krizinin ardından bu seferde Serdar Ortaç krizi yaşandı.

A+A-

Serdar Ortaç’ın şarkılarını okumak istemeyen Hayrettin söylemleri, Star Akademi’de tartışmalara neden oldu. Jüri üyesi Ertuğrul Özkök, Serdar Ortaç’ın Türkiye’de bir star olduğu gerçeğinin unutulmaması gerektiğini kaydederek, son zamanlarda Serdar Ortaç’a büyük haksızlıklar yapıldığını söyledi.

“Bu çocuk şöyle veya böyle ama bu çocuk Türkiye’yi 15 yıldan beri gerçekten dans ettiriyor yahu” sözleriyle Serdar Ortaç’ı savunan Özkök sözlerine şöyle devam etti;
“ Neşeli günlerimizde, şurada, burada; önüne gelen buna bir tane sallıyor. Bir insanın 15 yıl zirvede kalabilmesi için insanın bir şeylerinin olması lazım. Öyle geçici bir şey değil. Bunları küçümsememeyi öğrenmek lazım.”
Yarışmacı Hayrettin ise söylediklerinin yanlış anlaşıldığını ifade ederek, bu durumun kişiye özel bir durum olmadığını belirtti. Serdar Ortaç şarkılarını okumaktan zevk almadığını dile getiren Hayrettin “ Bu tartışma devam ettiği sürece bazı var olan şeyleri yok ediyoruz. Performansım olabilir vs. gibi.





DMC Genel Müdürü ve Müzik yapımcısı Samsun Demir ise, Hayrettin’in yarışmanın başından beri duruşunun belli olduğunu ifade ederek “Hayrettin’e şimdi bir Serdar Ortaç şarkısı söyle diyerek ısrar etmek, aslında onun karakterine yapılabilecek en büyük kötülük. Ben Hayrettin’in yerinde olsam, böyle bir durumda yarışmayı terk ederim.” diye konuştu.

Bu sözlerden sonra Hayrettin, ailesinden de kendisine bu yönde destek olduğunu kaydederek “Böyle bir durumda yarışmayı terk ederim.” şeklinde konuştu.

CUMA NAMAZI KRİZİ TATLIYA BAĞLANDI
Öte yandan geçtiğimiz hafta Star Akademi’de yaşanan “Cuma namazı” krizi de tatlıya bağlandı. Geçtiğimiz hafta Cuma namazına gidemediğini söyleyen Kaan isimli yarışmacının, Cuma namazlarına gidebilmesi için Ertuğrul Özkök devreye girmişti. Bu hafta Kaan’ın Cuma namazına gidip gitmediğini öğrenmek isteyen Özkök, yarışmacıdan olumlu cevap alınca mutlu oldu.

BEYAZ GAZETE






















 

Bu haber toplam 3743 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.