1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Tek patron Terim
Tek patron Terim

Tek patron Terim

Galatasaray'daki kriz sona erdi. Kazanan Fatih Terim oldu

A+A-

Galatasaray'da beklenen oldu. Başkan Ünal Aysal krize el koydu savaş baltaları toprağa gömüldü ve barış sağlandı. Sarı kırmızı kulüpte herkesin kırmızı çizgileri belirlendi. İşte dün gece G.Saray'daki toplantının kısa özeti:

1- Bülent Tulun Florya'dan uzaklaştı.
2- Fatih Terim, Florya'nın tek hakimi oldu.
3- Drogba transferi G.Saray için bitti.

Yaklaşık 1 haftadır devam eden kriz Ali Dürüst-Bülent Tulun tartışmasıyla tırmanmış en sonunda Bülent Tulun'un İspanya dönüşü özel uçakta Fatih Terim için sarfettiği, "Hoca olsa da olur olmasa da... Ben 48 saat içinde istediğiniz hocayı getiririm" sözleriyle zirve yapmıştı. Hatta bu sözler üzerine Terim'in ipleri koparma noktasına geldiği bile dillendirilmişti.

Galatasaray artık yeni sezonu, transferleri değil bu tartışmaları konuşur olmuştu. Ve sonunda beklenen oldu. Hurriyet'in önceki gün duyurduğu gibi "Barış zirvesi" Florya'da saat 18.00'de toplandı. Ünal Aysal başkanlığındaki zirveye İkinci Başkan Ali Dürüst, yöneticiler Ali Gürsoy, Abdürrahim Albayrak ve Celal Gürcan ile sportif koordinatör Bülent Tulun ve teknik direktör Fatih Terim katıldı.
Toplantıda ilk konuşmayı yapan Başkan Ünal Aysal, "Son 1 haftadaki fotoğraf bize yakışmıyor. Bu fotoğrafı değiştirmeliyiz. Farklı alanlarda da olsa herkes G.Saray için çalışmalı" dedi.

Ardından can alıcı cümlelerin sıraladı:

- Bu kulüpte bir tartışma yaşanır. Olabilir tamam. Ama Florya'da olan Florya'da kalır. Bunların tümü basına nasıl yansır. Hayret ediyorum. İç meselelerin bu kadar medyatik hale gelmesi bize de G.Saray'a da yakışmıyor. Bu fotoğrafı değiştirmeliyiz. Bu uyarım transfer için de geçerli. Bülent Tulun benim danışmanım. Florya'ya ancak ben gelirsem gelecek. Sanıyorum herkes ne dediğimi anlamıştır. Bu konuyu bir daha konuşmanın anlamı yok. Sizden rica ediyorum bu tartışmaya şimdi noktayı koyalım ve diğer konulara geçelim.

FLORYA'NIN HAKİMİ TERİM

Bülent Tulun'un G.Saray Kulubü Dış İlişkiler Sorumlusu ve Başkan Danışmanı olarak görev alanı belirlenmişti. Tulun artık Florya'da mesai harcamayacak. Oranın tek hakimi Fatih Terim olacaktı. Toplantının hemen ardından Başkan Aysal'ın isteği ile medyaya dostluk fotoğrafı vermek amacıyla birlikte yemek yeme kararı alındı. Florya Kaşıbeyaz Restaurantı'da yenilen yemeğe toplantıya katılanlarla birlikte Terim'in yardımcıları Ümit Davala, Hasan Şaş, Müfit Erkasap, Turgay Kerimoğlu ve Şükrü Hanedan'da katıldı. Yemekte Bülent Tulun, Başkan Ünal Aysal'ın sağ yanına Terim ise sol yanına oturdu. Bu üçlünün karşısında ise Ali Dürüst yer aldı. Yemek boyunca Tulun ve Terim'in gözgöze gelmekten kaçındığı gözlendi. Yemeğin sonunda Bülent Tulun, Başkan Ünal Aysal'ın arabası, Terim ise Abdürrahim Albayrak'ın aracıyla Kaşıbeyaz'dan ayrıldı.

Bu haber toplam 1370 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.