1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Terim: Gitti diye ağlayacak halim yok
Terim: Gitti diye ağlayacak halim yok

Terim: Gitti diye ağlayacak halim yok

Fatih Terim Atletico Madrid'e transfer olan Arda Turan'ın başarılı olacağına inandığını söyledi.

A+A-

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Atletico Madrid'e transfer olan Arda Turan'ın mutlaka başarılı olacağına yürekten inandığını söyledi. Dün akşam Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenman sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Terim, "Arda gibi bir oyuncuyu kaybederseniz, üzülürsünüz. Hele hele beklemediğiniz bir anda zamanlaması enteresan çünkü- olursa üzülürsünüz" dedi.

"ARDA'YI SEVMEMİ ENGELLEMEZ"

Arda'nın İspanya'da başarılı olmasını canı gönülden istediğini vurgulayan Terim, "Bu durum, Arda'yı sevmemi engellemez. Onu yine seviyorum, başarılı olmasını canı gönülden istiyorum. Olacağına da inanıyorum" ifadesini kullandı.

Terim, "Arda size ulaşamadığını söyledi" sorusuna şu cevabı verdi:

"Biz kendisini antrenmana bekledik. Normal antrenmanımız akşam 7'de bizim. Ama o uçağının saati gereği sanırım sabah gelmiş. Bu yüzden görüşemedik. Arda gelecek ki öyle söylemiş herhalde- yine gelecek, yine öpüşeceğiz, sarılacağız. Bana ulaşamadı diye bir şey yok. Ne demek öyle şey mi olurmuş! Ben onu bir babanın oğlunun araması gibi uçağına binmeden önce telefonla aradım, konuştum. Kendisini arayıp helalleştim. Onu başarı dileklerimle en içten temennilerimle uğurladım, yolcu ettim. Sıkıntısı olduğunda günün 24 saati istediği zaman beni aramasını söyledim."

G.Saray'da herkesin yerini birilerinin dolduracağını kaydeden Terim, "Kimler gitti, yerleri dolduruldu. Ben de gittim, benim yerim de dolduruldu. Burada ağlayıp, sızlanacak halim yok" dedi.

Bu haber toplam 1587 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.