1. HABERLER

  2. TOKİ'de minibüs seferleri başladı
TOKİ'de minibüs seferleri başladı

TOKİ'de minibüs seferleri başladı

TOKİ sakinleri için adeta bir işkence haline gelen ulaşım sorunun tamamen çözüldü. Gölbaşı Örencik TOKİ konutlarında minibüs seferleri başladı.

A+A-

TOKİ sakinleri için adeta bir işkence haline gelen ulaşım sorunun tamamen çözüldü. Gölbaşı Örencik TOKİ konutlarında minibüs seferleri başladı. 

Gölbaşı TOKİ sakinlerinin yaşadığı ulaşım sorununa Ankara Büyükşehir Belediyesi son verdi. UKOME’den çıkan karar sonrası, TOKİ Örencik konutlarında minibüs seferleri bugün itibari ile başladı. 

Başlangıç olarak yedi adet minibüs’ün sefere başladığı TOKİ konutlarında, her 15 dakika da bir minibüs seferi yapılacak. Gölbaşı-Toki-Ulus hattında sefer yapacak olan minibüsler sabah 6.30’dan gece 22.00’ye kadar hizmet verecek. 

Gölbaşı Minibüsçüler Durak Başkanı Sail Kaynak, TOKİ konutlarında minibüs seferlerinin bugün itibari ile başladığını kaydederek “Şu anda 7 minibüs ile seferlere başladık. İhtiyaç olması halinde, sefer ve araç sayısını çoğaltacağız.” dedi. 

TOKİ sakinleri ise ulaşım sorunlarının sona ermesi nedeniyle mutlu oldukları ifade ettiler. TOKİ konutlarına taşındıkları günden bugüne kadar ulaşım sorunun artık bir işkence olduğunu kaydeden vatandaşlar, hizmetten memnun olduklarını ifade ederek yetkililere teşekkür ettiler. 

Nail Çetin isimli vatandaş minibüs seferlerinin başlamasının ulaşım soruna çözüm olacağını ifade ederek “ Yapılan hizmetten memnunuz. Seferler sorunsuz işlerse ulaşım sorunumuz tamamen çözülmüş olur.” dedi. 

Ayhan Demirtaş isimli Toki sakini minibüs seferlerinin başlamasını ‘avantaj’ olarak nitelendirirken “Eskiden çok mağdurduk. EGO seferlerinde de bir takım sorunlar vardı. Bu yüzden minibüs ihtiyacı doğdu. Belediye otobüsleri kalabalık oluyordu. Minibüs seferlerinin başlaması da bizim için bir avantaj oldu. Yapılan hizmetten çok memnunuz. Bu hizmeti getirenlerden ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek’ten Allah razı olsun.” 

“Minibüs seferlerinin başlamasından gayet memnunuz “diyen Yalçın Kaya, daha önce ulaşım sıkıntılarının odluğu ifade ederek “Yapılan hizmetten memnunum. Hep bu anı bekliyorduk.” dedi.

Bu haber toplam 12585 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.