1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. TOPTANCI HAL'DE KAPSAMLI TEMİZLİK
TOPTANCI HAL'DE KAPSAMLI TEMİZLİK

TOPTANCI HAL'DE KAPSAMLI TEMİZLİK

TOPTANCI HAL'DE KAPSAMLI TEMİZLİK

A+A-

Başkent’in yaş sebze, meyve ve balık gibi gıdaların üssü konumundaki Toptancı Hal’de Büyükşehir Belediyesi, kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Her gün tonlarca yaş sebze ve meyve ile balığın toptan olarak alım-satımının yapıldığı Toptancı Hal’de, Ankaralılara sağlıklı ve güvenli gıda sunulmasını hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Toptancı Hal’in içini ve çevresini çok sayıda temizlik ekibi ile temizleyerek, hijyenik hale getirdi.

 

-KİRLENEN YERLER DEZENFEKTE EDİLDİ

Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi’ne bağlı temizlik ekipleri, 2 tanker, 2 sıcak su tankeri ve 3 süpürge aracı ile Toptancı Hal’de çevreye zarar vermeyen kir çözücülerle yerleri ve duvarları yıkadılar.

Temizlik araçlarıyla basınçlı sıcak ve soğuk su kullanarak Toptancı Hal’i tertemiz yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, duvar kenarları ile çöp toplama alanlarını da dezenfekte ettiler.

 

-“ANKARALILARIN SAĞLIĞI ÖNEMLİ”

Ankara Büyükşehir Belediyesi, belirli periyotlarla gerçekleştirdiği kapsamlı temizliklerle Toptancı Hal’de daha hijyen ve daha sağlıklı bir ortamda gıda dağıtımının gerçekleşmesini sağlıyor.

Ankara’nın yaş sebze ve meyve ile gıda ihtiyacının büyük oranda karşılandığı Toptancı Hal’de her gün düzenli olarak yapılan temizliğin yanı sıra sık sık gerçekleştirilen kapsamlı temizliğin önemine dikkat çeken Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, “Ankaralıların sağlığı, sağlıklı gıda tüketmesi bizim için önemli. Sağlıklı gıdanın yine sağlıklı ortamlarda dağıtımının yapılması gerekiyor. Bu çerçevede Toptancı Hal’in her zaman temiz olması için çaba gösteriyoruz” dediler.

Bu haber toplam 1468 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.