1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Türk Kızılayı Darbe Şehitleri için Mevlit okuttu
Türk Kızılayı Darbe Şehitleri için Mevlit okuttu

Türk Kızılayı Darbe Şehitleri için Mevlit okuttu

Gölbaşı'nda Türk Kızılayı 15 Temmuz darbe girişiminde şehit düşenler için mevlit okuttu.

A+A-

Gölbaşı'nda Türk Kızılayı 15 Temmuz darbe girişiminde şehit düşenler için mevlit okuttu. 
Türk Kızılayı Gölbaşı Şubesi Mevlana ve Merkez Camii'nde Cuma Namazı öncesinde 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında şehit düşünler için mevlit okuttu. Mevlana Camii'ndeki mevlit programına Gölbaşı Kaymakamı Şenol Esmer, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy ve yönetimi, meclis üyeleri, Kızılay Gölbaşı Şubesi Başkanı Hasan Ballı, Gölbaşı Esnaf Odası Başkanı ve Kızılay Gölbaşı Şubesi Başkan Yardımcısı İsa Albut ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Düzenlenen etkinlikte Mevlana Cami İmamı ve din görevlileri tarafından okunan mevlitin ardından 15 Temmuz darbe şehitleri için dualar edildi. Programa iştirak eden Gölbaşı Kaymakamı Şenol Esmer, yaptığı açıklamada başlatılan uygulamadan dolayı Türk Kızılayı'na teşekkür ederek, 15 Temmuz darbe gecesinde şehit düşenlere Allah'tan rahmet ailelerine de başsağlığı diledi.
Türk Kızılayı Gölbaşı Şubesi tarafından gerçekleştirilen mevlidi şerifin ardından Türk Kızılayı Gölbaşı Şube Başkanı Hasan Ballı, geçmişten günümüze ebediyete intikal etmiş şehitlerimiz için mevlit okuttuklarını belirterek, bu tür etkinliklerin devam edeceğini ifade etti. Ballı, programa katılanlara teşekkür ederek, "Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum" dedi.
Mevlid'i şerifin ardından Türk Kızılayı Gölbaşı Şube Başkanlığı tarafından halka ikramlarda bulunuldu. 

Bu haber toplam 2502 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.