1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ujfalusi ve Eboue'den derbi yorumu
Ujfalusi ve Eboue'den derbi yorumu

Ujfalusi ve Eboue'den derbi yorumu

Tomas Ujfalusi ve Emmanuel Eboue, Fenerbahçe derbisi öncesi açıklamalarda bulundu.

A+A-

Galatasaray'ın başarılı futbolcuları Tomas Ujfalusi ve Emmanuel Eboue Fenerbahçe derbisi ile ilgili Galatasaray Televizyonu'na açıklamalar yaptılar.

"ALEX, SOW VE STOCH'A DİKKAT ETMELİYİZ"

Beşiktaş karşısında alınan galibiyetin önemli olduğuna değinen Ujfalusi, hafta sonu çıkacakları derbinin çok daha zor geçeceğini ifade ederek şunları söyledi: "Galibiyetle başladık. İlk maçlar her zaman çok önemlidir. Fenerbahçe de kazandı. Böylece 5 puanlık farkı korumuş olduk. Bu hafta da onlarla kendi evimizde karşılaşacağız. Önümüzdeki Fenerbahçe maçı, en önemli maçımız olabilir. Bu nedenle 90 dakika boyunca maksimum performansımızı sahaya yansıtmalıyız. Maça iyi başlamalı, Alex, Sow ve diğer isimlere dikkat etmeliyiz. Ancak son maçlarda ortaya koyduğumuz futbolu tekrar eder ve her zamanki konsantrasyonumuzu ve mücadelemizi ortaya koyarsak, bu maçı kazanabiliriz. Derbiyi kazanmak, Fenerbahçe ile aramızdaki puan farkını sekize çıkarmak istiyoruz. Beşiktaş derbisi de çok önemliydi ancak hafta sonu oynayacağımız mücadelenin en zor maçımız olduğunu söyleyebilirim. Eğer bu maçı kazanırsak, puan farkı sekize çıkacak. Sadece 4 maçta 8 puan farkı kapamak hiç de kolay bir iş değil."

"FENERBAHÇE KARŞILAŞMASI FİNAL"

Fenerbahçe maçıyla ilgili görüşlerini bildiren Eboue ise, "Beşiktaş maçı bizim için çok zor geçti. Ancak takımımızın ortaya koyduğu performanstan ötürü çok mutluyum. Önemli olan, böyle bir maçtan 3 puanla ayrılabilmekti, biz de bunu başardık. Artık yalnızca pazar günü oynayacağımız Fenerbahçe maçını düşünüyoruz. Galatasaray için; Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor ile oynanan tüm maçlar çok önemli. Ancak pazar günü Fenerbahçe ile oynayacağımız maç, bizim için final niteliğinde. Biz her zaman oynadığımız futbolu ve ortaya koyduğumuz mücadeleyi tekrar etmek ve bu maçı hem biz, hem kulübümüz, hem de bizi her zaman destekleyen taraftarımız için kazanmak istiyoruz. Çünkü onlar, ne zaman ihtiyaç duysak bize destek veriyorlar. Umarım pazar günü de her şeyimizi ortaya koyup, bu maçı onlar için kazanacağız" şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1710 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.