1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Ülkü Ocakları'ndan 'Girişimcilik Atölyesi ' Projesi
Ülkü Ocakları'ndan 'Girişimcilik Atölyesi ' Projesi

Ülkü Ocakları'ndan 'Girişimcilik Atölyesi ' Projesi

Ülkü Ocakları'ndan 'Girişimcilik Atölyesi ' Projesi

A+A-

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım twitter hesabından proje ile ilgili paylaşımda bulunarak Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen Girişimcilik Atölyesinin başladığını duyurdu.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından başlatılan Girişimcilik Atölyesi Projesi yarışması için başvurular 2 Mart tarihinde başlamıştı. Sınırlı sayıda katılımcının başvurabileceği yarışma için yoğun ilgi oluşurken başvurular 7 Mart tarihinde sonlandırılmıştı.

LİDER ÜLKE TÜRKİYE VİZYONU

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım Girişimcilik Projesinin açılış gününde pandemi kuralları sebebiyle katılımcılarla Zoom üzerinden bir araya geldi. Yıldırım Zoom toplantısının ardından twitter hesabından paylaşımda bulunarak projenin başladığını duyurdu.

 Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım; Ülkü Ocakları tarafından başlatılan Girişimcilik Atölyesi projesinin açılış konuşmasında “Girişimciliğin, Türk gençliği için büyük önem taşıdığını belirttik. Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ortaya koyduğu “Lider Ülke Türkiye” vizyonu ile 21.yüzyıl, Türk asrı olacaktır” İfadelerinde bulundu.

GÜÇLÜ TÜRKİYE VİZYONU ESERİ 'GİRİŞİMCİLİK ATÖLYESİ'

Ülkü Ocakları tarafından hazırlanan Girişimcilik Atölyesi Projesi yoğun bir ilgiyle karşılanmış ve yarışma başvuruları 2 Mart tarihinde başlamıştı. Sınırlı sayıda katılımcıyı kabul edebilecek olan program başvuruları 7 Mart tarhinde sonlanmıştı. Bugün açılışının gerçekleştiği ve pandemi kuralları sebebiyle zoom üzerinden gerçekleştirilen Girişimcilik Atölyesi'nin açılışının duyurusunu Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım yaptı. Oldukça efektif, kişisel gelişim ve vizyon katabilecek yarışmada ekipler,  projelerini,  eğitim, çevre, enerji, su tasarrufu, yapay zeka ve tarım alanlarında oluşturup 9 Nisan'a kadar teslim edebilecekler.

Bu haber toplam 4615 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.