1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Yeni yetenekler Gölbaşı'nda yetişiyor
Yeni yetenekler Gölbaşı'nda yetişiyor

Yeni yetenekler Gölbaşı'nda yetişiyor

Vatandaşların yeteneklerini geliştirme ve keşfetme imkanı bulduğu Gölbaşı Belediyesi’nin tiyatro ve drama kursları yoğun ilgi gördü.

A+A-

Vatandaşların yeteneklerini geliştirme ve keşfetme imkanı bulduğu Gölbaşı Belediyesi’nin tiyatro ve drama kursları yoğun ilgi gördü.

 

Gölbaşı Belediyesi’nin ilçe sakinleri için hazırladığı kültür-sanat ve eğitim kursları tüm hızıyla devam ediyor. Tiyatro ve drama kurslarına katılan kursiyerler, sanatın farklı kollarında kendilerini geliştirme imkanına sahip oluyor.

 

Sanatçı olmak isteyen her yaş grubundan tiyatroseverlere deneyim kazanması ve  sanatı sevdirmek amacıyla düzenlenen tiyatro kursunda 45, drama kursunda ise 110 kişi eğitim görüyor.  Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde hafta sonları uzman eğitimciler tarafından verilen kurslarda, temel düzey oyunculuk eğitimleri veriliyor.

 

GÖLBAŞI’NI SANATLA BULUŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Göreve geldikleri günden bugüne kültür ve sanatla bütünleşen bir Gölbaşı hedeflediklerini söyleyen Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “7’den 77’ye herkesi sanatla buluşturuyoruz. Gölbaşı halkı,  düzenlediğimiz kurslarımıza da yoğun ilgi gösterdi. Tiyatro kurslarımızda, konusunda birikimli ve uzman eğitmenlerimizle, yüzlerce vatandaşımıza kurs veriliyor. Kültür ve sanat anlamında çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürecek ve Gölbaşı’nı sanatla buluşturmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

 

Bu haber toplam 3702 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.