1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Ak Parti 14 Mayıs için tek yürek
Ak Parti 14 Mayıs için tek yürek

Ak Parti 14 Mayıs için tek yürek

Ak Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan, 14 Mayıs'ta yapılacak olan genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için bir istişare ve değerlendirme toplantısı düzenledi.

A+A-

Ak Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan, kurucu ilçe Başkanı Asker Yıldız, önceki dönem belediye başkanı Fatih Duruay ve parti teşkilatında görev yapmış diğer parti mensupları, 14 Mayıs'ta yapılacak olan genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için bir istişare ve değerlendirme toplantısı düzenledi.

Toplantıda, seçimlerde alınacak olan stratejiler ve parti çalışmaları hakkında görüşler paylaşıldı. İlçe Başkanı Selim Akceylan, seçimlerin Türkiye'nin geleceği için son derece önemli olduğunu belirterek, teşkilat mensuplarının seçim çalışmalarına aktif bir şekilde katılması gerektiğini ifade etti.

Kurucu ilçe Başkanı Asker Yıldız ise, seçimlerin demokratik bir yarış olduğunu ve halkın doğru tercihi yapacağına inandığını söyledi. Önceki dönem belediye başkanı Fatih Duruay da, parti teşkilatının seçimlerde başarılı bir kampanya yürüteceğine inandığını belirtti.

Son olarak, toplantıya katılanlar, seçimlerde başarı elde etmek için birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını ifade ederek, seçimlerin Türkiye için hayırlı olmasını dilediler.

Bu haber toplam 2337 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.