1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Ak Parti Gölbaşı'ndan geleneksel iftar
Ak Parti Gölbaşı'ndan geleneksel iftar

Ak Parti Gölbaşı'ndan geleneksel iftar

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı’nın geleneksel hale getirdiği iftar buluşması yaklaşık bin kişiyi bir araya getirdi.

A+A-

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı’nın geleneksel hale getirdiği iftar buluşması yaklaşık bin kişiyi bir araya getirdi.

Akalın Düğün Salonu’nda gerçekleşen iftar programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Adayımız Jülide Sariereglu, İl Başkanı Hakan Han Özcan, İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Çakmak, Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Milletvekili Adayları Osman Karaaslan, Tarık Kuyrukçu, MHP İlçe Başkanı Serdar Tekin, BBP İlçe Başkanı Hakan Lale, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Mehmet Gülmez, geçmiş dönem ilçe başkanları.  Ve Ak Parti’nin kurulduğu günden bugüne teşkilatta  görev yapmış kişiler katıldı.

Birlik beraberlik vurgusu

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı konuşmasında büyük Türkiye’yi inşa etme mecburiyetinde olduklarına dikkat çekti. Akceylan, "Bu güzellik, bu birlik sofrasının etrafında inşallah daima buluşmayı Rabbim bize nasip etsin. Bizler burada kardeşçe, hep birlikte, bütün bir şekilde, büyük Türkiye’yi inşa etme mecburiyetimiz var.” Dedi.

Toplantıda konuşan Sarıeroğlu, seçim gününe kadar çok çalışacaklarını belirterek, "Çok zor günlerden geçtik. Pandemi yaşadık. AK Parti hükümetinin yapmış olduğu yatırımlar olmasaydı yaşadığımız bu ağır pandemi krizinin sonuçları çok daha farklı olabilirdi. Ardından pandeminin etkisiyle tüm dünyanın yaşamış olduğu bir ekonomik dalgalanma sürecinin yaşadık. Bu süreçte de ülkemizin tüm imkanlarını seferber ettik. Hükümetimiz asgari ücret, emekliler ve memurların maaşlarına kadar tüm imkanları seferber ederek, vatandaşlarımızın yaşanan bu ekonomik dalgalanmalardan en hafif şekilde etkilenmesini sağladı. Meclisimizde çok yoğun bir çalışma gerçekleştirerek, çözülemez denilen EYT sorunu yine AK Parti tarafından çözüldü. İnşallah vatandaşlarımızın ne talebi varsa Cumhur İttifakı kadroları tarafından hayata geçirilecektir." ifadelerini kullandı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Şimşek de seçimlerin önemine işaret ederek, "Bu seçim, her secimden çok daha önemli olan bir seçim. Birileri rahat durmuyor. Onlar, bu ülkenin yaptığı şeyleri kabul edemiyorlar. Onlar, Türkiye Cumhuriyeti'nin istikrarını kabul edemiyorlar. Biz onlara fırsatı vermeyeceğiz. Allah nasip ederse yine 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımızı iktidara taşıyacağız." diye konuştu.

AK Parti Ankara İl Başkanı Özcan, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Akceylan ile milletvekili adayları Karaaslan ve Kuyrukçu da birer konuşma yaparak seçimlerin öneminden bahsetti.

Bu haber toplam 2041 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.