1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Ak Parti yeni ilçe binası hizmete açıldı
Ak Parti yeni ilçe binası hizmete açıldı

Ak Parti yeni ilçe binası hizmete açıldı

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı’nın yoğun ve coşkulu kalabalık eşliğinde açılışı gerçekleşti.

A+A-

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı’nın yoğun ve coşkulu kalabalık eşliğinde açılışı gerçekleşti.

Açılış öncesinde düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türkiye'nin ve Türk milletinin geleceği, bölünmez bütünlüğü, kalkınması ve güçlenmesi için çalıştıklarını belirterek, bunun yanı sıra Ankara'nın dünden çok daha ileriye gitmesi için hep birlikte çabaladıklarını söyledi.

Her alanda tarih yazdıklarını, bundan 20 yıl sonra bu tarihin ders olarak okutulacağını ifade eden Oktay, Türkiye'nin ve vatandaşın hayrına olan hiçbir şeyin muhalefetin "işine gelmediğini" ifade ederek, şöyle devam etti:

"Niye biliyor musunuz? Bunlar 'Sana söz' diye yazıyorlar ya. Verdikleri söz neydi? Türkiye'nin önünü kesme sözüydü. Ağababalarına veriyordu o sözü. Terör örgütlerine veriyorlardı o sözü. Yani PKK ve FETÖ'ye veriyorlardı. 'Irak'tan sana askeri çekeceğim. Suriye'den çekeceğim. Sen terör devletini kurabilirsin' diyordu. Söz verdiği sadece terör örgütleri değildi. Onların ipini elinde tutan asıl ağababaları var ya onlardı. Yani Amerikası bunun içindedir, İngilteresi bunun içindedir, Fransası bunun içindedir. Açık söylüyorum Avrupa Birliği, Almanyası bunun içerisindedir. 'Önünü keseceğim' diyemediği için sanki milletine söz veriyormuş gibi onlara söz veriyor."

Muhalefetin, İHA ve SİHA teknolojisinde gelinen noktaya ilişkin "Onları da mı yiyeceğiz, ne yapacağız biz? Soğan otuz lira oldu" dediğini belirten Oktay, "Biz ne dedik? İHA ve SİHA'sı, Kızılelması ve Kaan'ı ne kadar önemli ise soğan da patates de bizim için o kadar önemlidir' dedik. Şimdi soğan ve patatesin ücretleri düşmeye başladı. Niye? Çiftçimiz üretmeye başladı." diye konuştu.

“14 MAYIS’TA MİLLETİ, DEVLETİ VE BAYRAĞI EHLİNE EMANET EDECEĞİZ”

Açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan yaptığı konuşmasında;

‘Gölbaşılı hemşerilerimiz 2002’den beri her zaman Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıktı. AK Partisine sahip çıktı. Ne zaman Cumhurbaşkanımızın ihtiyacı olduğunda, onun yanında dim dik elif gibi durdu. Allah’ın izni ile 14 Mayıs’ta yine Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında duracağız. 14 Mayıs’ta Amerikan’ın ve Avrupa’nın karşısında durduğu Recep Tayyip Erdoğan’ının yanında olacağız.

14 Mayıs’ta nerede bir şer odağı varsa, fitne terör örgütü varsa karşısında durduğu Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olacağız. Bu milleti, bu devleti, bu bayrağı ehline emanet edeceğiz.

6 günümüz kaldı. Bu günleri çok iyi değerlendirmemiz lazım. Kapı kapı dolaşmamız, ikna edilmedik kimse bırakmamamız lazım. Bazıların kafası karışık olabilir. Onlara da gidip onlarla da konuşacağız. Gölbaşı bayrağını, vatanını seven insanlardan oluşuyor. İnşallah Gölbaşı tüm değerlerine sahip çıkacak. Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun diyenlere geçit vermeyeceğiz. 14 Mayıs’ta erkenden sandığa gidip oyumuzu kullanacağız. Sandıklara sahip çıkacağız’ dedi.

“BİRİLERİ İHA’DAN SİHA’DAN RAHATSIZ OLUYOR”

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’te katıldığı açılışta yaptığı konuşmasında;

“Cumhur ittifakı olarak Gölbaşı’nda birçok şeyi başardık. Birileri bundan rahatsız oluyor. Birileri uzaya çıkmamızdan rahatsız oluyor. Birileri havada İHA’dan, SİHA’dan rahatsız oluyor. Birileri denize indirdiğimiz Anadolu gemimizden rahatsız oluyor. Onlara fırsat vermeyeceğiz. Türkiye’nin gücünü görecekler. Uyumak yok’ diyerek seçimlerin önemine vurgu yaptı.

“BU SEÇİM TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNİN SEÇİMİDİR”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili adayı Jülide Sarıeroğlu ise kalan günleri çok iyi değerlendireceklerini belirterek şu ifadeleri kullandı;

“Milletvekili adaylarımızla birlikte kalan günleri çok iyi değerlendireceğiz. Çünkü bu seçim sadece bir cumhurbaşkanlığı seçimi değildir. Bu seçim Türkiye’nin seçimidir.  Bu seçim Türkiye’nin geleceğinin seçimidir. Biz her zaman milletimize inandık. Milletine sevdalı bir liderle 21 yıldır yol yürüyoruz. 81 ilde 84 milyon vatandaşlarımıza güçlü hizmetler verdik.  Her zaman istikametimiz millet oldu. Bu seçimde de milletimizin bize en güçlü desteği vereceğine inanıyorum”

“GÖLBAŞI’NDA Kİ BU HEYECAN BİZE ÇOK BÜYÜK BİR ZAFERİ MÜJDELİYOR”

Milletin AK Parti ve Cumhur İttifakına inandığını ve güvendiğinin altını çizen AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin ise konuşmasında şunları söyledi;

“Tarihi bir seçime çok az bir süre kaldı. Bütün dünya bu seçimleri çok yakında takip ediyor. Kimisi yanımızda olduğu için kimisi ise karşımızda olduğu için takip ediyor.  Ama Gölbaşı’nda ki bu heyecan bize 14 Mayıs için çok büyük bir zaferi müjdeliyor.  Gölbaşılıların gözlerinde ki bu ışıltı 15 Mayıs sabahına uyandığımızda ülkemizin aydınlık geleceğine ışık tutuyor. Gölbaşı AK Parti, Cumhur İttifakına inanıyor ve güveniyor. Gölbaşı her zaman mazlumların umudu Recep Tayip Erdoğan’ın yanında dimdik durdu. İnşallah bu dimdik duruşu 14 mayısta bir kez daha sergileyecek.

“GÖLBAŞI’NDA SANDIKLARDA RECEP TAYİP ERDOĞAN ÇIKACAKTIR”

14 Mayıs’ta gerçekleşen seçimlerin Türkiye’ye hayırlı olmasını dileyen AK Parti Ankara Milletvekili adayı Osman Karaaslan “İnşallah önümüzde ki hafta bugün tüm Türkiye’de milletimizin önüne sandıklar gelecek. Yapılacak olan seçimlerin ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Önümüze gelecek sandıkta bir tafta, PKK’yı destekleyen HDP ve onun işbirlikçileri diğer tarafta ise Recep Tayip Erdoğan ve Cumhur İttifakı var. Ben Gölbaşı’nda sandıklar açıldığında inanıyorum ki Recep Tayip Erdoğan çıkacaktır” ifadelerini kullandı.

“AK PARTİ MİLLETİN PARTİSİDİR”

“Türkiye Cumhuriyeti tarihinin belki de en önemli seçimlerinden birini yaşayacağız” diyen AK Parti Ankara Milletvekili adayı Tarık Kuyrukçu ise “Önümüzde çok kıymetli ve önemli bir seçim var.  Türkiye Cumhuriyeti tarihinin belki de en önemli seçimlerinden birini yaşayacağız.  Sizlerden tek bir ricam var. Günde üç saat uykuyla gece gündüz demeden 45 yıldır mücadele eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ı yalnız bırakmayın. Ak parti anaların, kadınların, çiftçilerin, esnafın ve milletin partisidir” dedi.

Konuşmaların ardında AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı açılışı gerçekleşti.

Açılışa MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Mevlüt Karakaya, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Serdar Tekin, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ve milletvekili adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu haber toplam 2040 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.