1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Akceylan'dan ABB'ye tepki
Akceylan'dan ABB'ye tepki

Akceylan'dan ABB'ye tepki

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, CHP'li Belediye Başkan adayı Yakup Odabaşı'nın seçim ofislerinin hazırlıkları, açılışları ve afiş asma faaliyetlerinde ABB ekiplerinin aktif olduğunu ifade etti.

A+A-

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, Ankara Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Gölbaşı caddelerinde ve sokaklarında uzun bir süredir görünmediğini belirtti. Ancak son günlerde CHP'li Belediye Başkan adayı Yakup Odabaşı'nın seçim ofislerinin hazırlıkları, açılışları ve afiş asma faaliyetlerinde bu ekiplerin aktif olduğunu ifade etti.

Akceylan, yaptığı açıklamada, "Yaklaşık 4,5 yıldır Gölbaşı caddelerinde ve sokaklarında göremediğimiz Ankara Büyükşehir Belediyesi ekiplerini ve çalışanlarını son günlerde CHP'li Belediye Başkan adayı Yakup Odabaşı'nın seçim ofislerinin hazırlıklarında, açılışlarında ve afiş asma faaliyetlerinde görmek mümkün" dedi.

Açıklamasının devamında ise Akceylan, "Her şey çok güzel oldu mu?" sorusunu yöneltti ve bu sorunun cevabının "1 Nisan sabahı TURGUT ALTINOK ile olacak inşallah" olduğunu sözlerine ekledi.

Akceylan ABB'ye ait araçların Yakup Odabaşı'nın afişlerini astığı anlardaki görüntüyü de sosyal medya hesabından video olarak yayınladı.

Bu haber toplam 1392 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.