1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Alaaddin Yüksel başvurusunu yaptı
Alaaddin Yüksel başvurusunu yaptı

Alaaddin Yüksel başvurusunu yaptı

Gölbaşı'nda siyasi atmosfer, Gökhan Koçak'ın Büyük Birlik Partisi'nden Belediye Başkanı olmasıyla birlikte hareketleniyor.

A+A-

Gölbaşı'nda siyasi atmosfer, Gökhan Koçak'ın Büyük Birlik Partisi'nden Belediye Başkanı olmasıyla birlikte hareketleniyor. Bu kapsamda, uzun yıllardır Gölbaşı siyasetine katkı sağlayan ve Karaoğlan mahallesinin öne çıkan isimlerinden Alaattin Yüksel, BBP Meclis Üyeliği Aday Adaylığı için başvuruda bulundu.
Alaattin Yüksel, BBP Seçim Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen bir etkinlikte, Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvuru dosyasını BBP İlçe Başkanı Orhan Şahin'e teslim etti. Dosya teslimi sırasında Yüksel'e, Karaoğlan mahallesinden ve şoför esnafından gelen kalabalık bir grup da eşlik etti.
Yüksel başvuru evraklarını İlçe Başkanı Orhan Şahin’e teslim ederken, Şahin şu sözleri söyledi;
"Alaattin Yüksel'in Meclis Üyeliği için başvurusu, partimiz ve ilçemiz için önemli bir adımdır. Kendisiyle birlikte ilçemizi daha ileriye taşıyacağımıza inanıyor ve bu kararından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Aday adaylığı başvurusu sonrasında konuşan Alaattin Yüksel şu sözleri söyledi;
Meclis Üyeliği için aday adayı olmam, Büyük Birlik Partisine olan bağlılığımın bir ifadesidir. Partimizin temsil ettiği değerlere inanıyor ve bu doğrultuda ilçemize hizmet etmek istiyorum. Gökhan Koçak'ın liderliğinde, temiz siyaset, temiz ahlak, ve dürüst duruşla ilçemizi daha ileriye taşımak için adım attım."
Gökhan Koçak'ı şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu'nun dizinin dibinde yetişen bir kişi olarak tanımlayan Yüksel, "Gökhan Koçak, temiz siyaset anlayışıyla bilinen bir kişidir. İlçemizde temiz siyaset, temiz ahlak, dürüst duruşla siyaset yapacağından hiçbirimizin şüphesi yok. Bu yolda biz de Gökhan Koçak'a abimizle bu yolda yürümeye ve yaşadığımız ilçeye hizmet etmek için aday adayı olduk." ifadelerini kullandı.

d3b28bd2-9bb2-429d-ba3f-e5007d2b53e6.jpg

Bu haber toplam 1379 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.