1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Ali İhsan Okman yeniden muhtar adayı oldu
Ali İhsan Okman yeniden muhtar adayı oldu

Ali İhsan Okman yeniden muhtar adayı oldu

Velihimmetli Mahallesi'nde beş yıldır yürüttüğü başarılı çalışmalarıyla tanınan Muhtar Ali İhsan Okman, yeniden aday olduğunu açıkladı.

A+A-

Velihimmetli Mahallesi'nde beş yıldır yürüttüğü başarılı çalışmalarıyla tanınan Muhtar Ali İhsan Okman, yeniden aday olduğunu açıkladı. Mahalle sakinlerine yaptığı hizmetlerle tanınan ve sevilen Muhtar Okman, yarım kalan işleri tamamlamak ve mahallenin daha fazla hizmet almasını sağlamak amacıyla adaylığını tekrar koymaya karar verdiğini belirtti.

Muhtar Ali İhsan Okman, yaptığı açıklamada, "Beş yıldır sürdürdüğümüz hizmetlerle mahallemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için elimizden gelen gayreti gösterdik. Ancak henüz tamamlanmayan projelerimiz ve yeni ihtiyaçlar doğrultusunda daha fazla çalışmaya ihtiyacımız var. Bu nedenle mahallemizin gelişimi ve güzelleşmesi için adaylığımı yeniden koyuyorum" dedi.

Muhtar Okman, gelecek dönemde mahallede altyapı çalışmalarının yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklere de ağırlık vereceklerini vurguladı. Mahalle sakinlerinin talep ve önerilerine her zaman açık olduklarını ifade eden Okman, "Mahallemizin her bir ferdiyle birlikte çalışarak daha yaşanabilir bir çevre oluşturmayı hedefliyoruz. İnşallah yeni dönemde de mahallemizin güzelliklerini daha da artıracağız" şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1233 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.