1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Alperen Ocakları'na atama
Alperen Ocakları'na atama

Alperen Ocakları'na atama

Alperen Ocakları Genel Merkezi tarafından yapılan açıklamada Gölbaşı Alperen Ocakları Başkanlığı’na Burak Gülhan’ın atandığı duyuruldu. 

A+A-

Büyük Birlik Partisi Gölbaşı İlçe Başkanlığı’na Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyeliğinden istifa eden tecrübeli siyasetçi Orhan Şahin’in atanması ve hemen peşi şıra Büyük Birlik Partisi Genel Merkez Kadın Kollarında görev almış olan deneyim ve birikim sahibi Hilal Güçlü’nün Gölbaşı Kadın Kolları Başkanı olarak atanmasından sonra şimdi de daha önce Gölbaşı Alperen Ocakları Başkanı olarak görev yapmış olan Burak Gülhan’ın tekrar Gölbaşı Alperen Ocakları Başkanı olarak atanması, siyasi çevrelerce Büyük Birlik Partisi’nin gençliğe yönelik çalışmalara da hız vermek için harekete geçmesi olarak yorumlandı. 
Alperen Ocakları Gölbaşı Başkanlığı’na yeniden atanan Burak Gülhan, “Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu bir konuşmasında ‘Büyük davayı taşıma iradesine sahip, omuzlarında bütün bir insanlığın yükünü hissedebilen ve bunu taşıma iradesi olan, kendi iç dünyasında barışını sağlamış, çevresiyle iyi ilişkiler kurabilen gençler istiyoruz. Biz bir medeniyet hareketi olduğumuz iddiasındaysak, bu medeniyet hareketinin temellerinin sağlam atılması lazımdır. Bunun temelinde ocak kültürü, ocak ruhu ve ocaktan taşıdığımız değerler olmalıdır. Bunun için de nefsini ruhuna, ruhunu Allah'ına tabi kılmış bir Alperen gençlik olmadan bizim iktidar başarımız olamaz. Böyle bir sağlam temelden gelmeden elde edilecek iktidarın da muktedir olma şansı yoktur’ demişti. 
İşte bizler, Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun önümüze koyduğu bu hedefin takipçisiyiz. Yerelden genele ülkeye yönetmeye talip olacak Alperen gençlerin yetiştiği kutlu bir ocağın neferleriyiz. Rabbim üstlendiğimiz bu görevde inşallah bizleri başarılı kılsın. Şehit liderimizin önümüze koyduğu bu kutlu hedefi Gölbaşı’nda gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Bu haber toplam 3118 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.