1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Ankara'daki Çorumlu'lar tek çatı altında toplandı
Ankara'daki Çorumlu'lar tek çatı altında toplandı

Ankara'daki Çorumlu'lar tek çatı altında toplandı

​​​​​​​Ankara Çorumlu Dernekler Konfederasyonu, Çorum ili derneklerini bir çatı altında toplamak amacıyla Ankara'da kuruldu.

A+A-

Ankara Çorumlu Dernekler Konfederasyonu, Çorum ili derneklerini bir çatı altında toplamak amacıyla Ankara'da kuruldu.

 Ankara’da yaşayan Çorumlular “Ankara Çorumlu Dernekler Konfederasyonu”nu kurarak tek çatı altında birleşti. Konfederasyondan yapılan açıklamaya göre  konfederasyon 3 dernekten oluşuyor. Başkanlığını Gölbaşı Çorumlular Dernek Başkanı Osman Ulunç’un yaptığı Ankara Çorumlu Dernekler Konfederasyonu ilk birleşimini Gölbaşı’nda gerçekleştirdi.

Ankara’da faaliyet gösteren Çorumlu Federasyon ve Dernek Başkanı ve yöneticilerinin katıldığı kahvaltı programının konuğu; yeni oluşumun onursal başkanı Murat Alparslan’dı. Ankara Çorumlu Dernekler Konfederasyonu  tarafından hemşehrileri Ak Parti Ankara Milletvekili Adayı Murat Alparslan’a destek amaçlı yapılan kahvaltılı toplantıya Ak Parti Ankara Milletvekili Adayı Osman Karaaslan, Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, Ankara Çorumlu Dernekler Konfederasyonu Başkanı Osman Ulunç’un yanı sıra Şehit ve Gazi yakınları Federasyonu Başkanı Levent Yüksel ve Çorumlu Federasyon ve Dernek Başkanı ve yöneticileri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Ankara Çorumlu Konfederasyon Başkanı Osman Ulunç, Ankara’da yaşayan Çorumluların birlik ve beraberlik sağlaması adına yeni bir oluşuma gittiğini açıklarken, bu oluşumun Onursal Başkanının da Murat Alparslan olduğunu ifade etti. Murat Alparslan’ın her daim hemşerilerinin yanında olduğunu söyleyen Osman Ulunç, 14 Mayıs seçimlerinde desteklerinin hemşehrilerinin Murat Alparslan’dan yana olduğunu kaydetti.

fuozpa4xgaekhrt.jpg

Ak Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan yaptığı konuşmada 14 Mayıs’ta yapılacak olan genel sçeimlerin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemine dikkat çekerek, Çorumluların her daim Ak Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek olduğunu bu seçimde de Çorumlu vatandaşların teveccühünün bu yönde olacağını söyleyerek, Konfederasyon Başkanı Osman Ulunç’a teşekkür etti.

fuozpa4wwag8goz.jpg

Ak Parti Milletvekili Adayı Osman Karaaslan da ‘Dünyanın merkezi olan Çorum, Ak Parti’nin de merkezi haline gelmiş.’diyerek Çorumluların Ak Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan desteğini anlattı.

Ak Parti Ankara Milletvekili adayı Murat Alparslan da hemşehrileri ile bir arada olmaktan onur duyduğunu ifade ederek, Osman Ulunç’un her daim kendisine destek olduğunu kaydederek hemşehrilerinden 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde destek istedi.

Konfederasyon çatısı altında birleşen federasyon ve dernek isimleri şöyle:

Mamak Çorumlu Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Aksu

Keçiören Çorumlu Dernekler Federasyonu Başkanı Okay Erözgün

Çankaya Çorumlu Dernekler Federasyonu Başkanı Opr. Dr. Ziya Boyacıoğlu

Gölbaşı Çorumlu Dernekler Federasyonu Başkanı Osman Ulunç

Sincan Çorumlular Derneği Başkanı Halis Yayman

Etimesgut Çorumlular Derneği Başkanı İsa Çakır

Yenimahalle Çorumlular Derneği Başkanı Burhan Bayram

Altındağ Çorumlular Derneği Başkanı Mehmet Üstün

Pursaklar Çorumlular Derneği Başkanı Kemal Yaylacı

Polatlı Çorumlular Derneği Başkanı Erdoğan Akdeniz

Kazan Çorumlular Derneği Başkanı Aydın Kesici

Akyurt Çorumlular Derneği Başkanı Muharrem Taşdemir

Elmadağ Çorumlular Derneği Başkanı Abdullah Karaköse

 

Bu haber toplam 2779 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.