
Ankara'daki patlamada 3 ölü iddiası
Emniyet yetkilileri Ankara'daki patlamada 15 kişinin yaralandığını 3 kişinin de öldüğünü duyurdu..
Ankara'daki patlama sonrası acı haber geldi. Durumu ağır olan yaralılardan ikisi hayatını kaybetti. Emniyet yetkililerinden alınan bilgilere göre Kızılay'daki patlama sonrası 3 kişi hayatını kaybetti 15 kişi de yaralandı.
PATLAMA SONRASI YANGIN ÇIKTI
Başkent Ankara'nın en yoğun merkezlerinden Kızılay'da meydana gelen büyük patlamanın ardından yangın çıktı.
Patlamaya neyin neden olduğu araştırılırken, 6 araç kül oldu, çevredeki çok sayıda binanın camları kırıldı. Bölgeye gelen ambulanslar, yaralıları hastaneye taşırken, çıkan yangınlar da itfaiye ekiplerince söndürüldü.
PATLAMA SAAT 11.00'DA MEYDANA GELDİ
Ankara'nın en işlek caddelerinden biri olan ve hemen yanında Çankaya Kaymakamlığı bulunan Kumrular Sokak'ta saat 11.00 sıralarında büyük bir patlama meydana geldi.
Kilometrelerce uzaktan bile duyulup büyük paniğe yol açan patlamanın, bir otomobilin içinde veya hemen önünde meydana geldiği, aracın parçalanarak alev aldığı belirtildi. Patlama ile birlikte çok sayıda araç hasar görürken, çevredeki binaların camları kırıldı.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.