1. HABERLER

  2. Arda'dan Sinem'e çiçek sürprizi
Arda'dan Sinem'e çiçek sürprizi

Arda'dan Sinem'e çiçek sürprizi

Arda Turan, 24 yaşına başan sevgilisi Sinem Kobal'a çiçeklerle sürpriz yaptı.

A+A-

24 yaşına giren Sinem Kobal, Atletico Madrid takımına transfer olup İspanya'ya giden sevgilisi Arda Turan'ın sürpriz çiceğiyle büyük sevinç yaşadı.

ARDA'SIZ DOĞUM GÜNÜ

Geçen hafta sevgilisi Arda Turan'ı, Atletico Madrid forması giymek üzere İspanya'ya uğurlayan Sinem Kobal, önceki akşam 24 yaşına girdi. Arnavutköy'deki Eftalya Balıkçısı'nda yapılan kutlamaya 10 kişi katıldı. Arkadaşları, yıllar sonra ilk kez sevgilisi olmadan kutlama yapan Sinem'e, Arda'nın yokluğunu hissettirmemeye çalıştı.

DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Cumartesi gecesi saat tam 24.00'ü gösterirken, kapı zili çalan Kobal, elinde rengarenk güller bulunan çiçekçiyle karşılaştı. Çiçekteki not sevgilisi Arda'ya aitti. Ünlü futbolcunun "Seni çok seviyorum Sinemim. İyi ki doğmuşsun" notunu okuyan Kobal oldukça duygulandı.

2 PASTA KESTİ

Sevgilisinin bu sürprizinin ardından ünlü oyuncuya ilk olarak kendi anne, babası küçük bir doğum günü partisi organize etti. Daha sonra da Arda Turan'ın annesi Yüksel Turan, pasta keserek genç oyuncuyu tebrik etti. Son olarak da güzel oyuncuya aralarında Dilara Endican, Yasemin Ergene gibi ünlü isimlerin de bulunduğu arkadaşları bir parti düzenledi. "Küçük Sırlar"ın final bölümünü çeken Sinem Kobal, Türkiye'de çalışmaya devam edecek, sık sık da sevgilisi Arda Turan'ı İspanya'ya ziyarete gidecek.

ARDA TURAN SİNEM KOBAL FOTOĞRAFLARI

Bu haber toplam 6246 defa okunmuştur
Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.