1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Ardahan İl Derneği'nin Genel Kurul Toplantısı yapıldı
Ardahan İl Derneği'nin Genel Kurul Toplantısı yapıldı

Ardahan İl Derneği'nin Genel Kurul Toplantısı yapıldı

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde açılışı gerçekleştirilen “Ardahan Kültür Evi" gerçekleşen toplantıya Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Ardahan İl Dernek Başkanı Yücel Aktaş ve vatandaşlar katıldı.

A+A-

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde açılışı gerçekleştirilen “Ardahan Kültür Evi" gerçekleşen toplantıya Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Ardahan İl Dernek Başkanı Yücel Aktaş ve vatandaşlar katıldı.

Açılışı gerçekleştirilen Ardahan Kültür Evi’nin hayırlı olmasını dileyen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, çalışmaları ve gayretlerinden dolayı Ardahan İl Dernek Başkanı Yücel Aktaş’ı tebrik etti.

Gölbaşı Belediyesi olarak İl Hemşehri Derneklerine Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde kalıcı yer tahsis ettiklerini vurgulayan Başkan Şimşek “Biz burayı İl Hemşehri Derneklerine tahsis ettik. Gölbaşı’nda hepimiz bir aileyiz. Biz başarılı bir belediyeyiz. Bu gücüde biz vatandaşlarımızdan alıyoruz” dedi.

Ardahan İl Dernek Başkanı Yücel Aktaş ise, “Hiçbir belediye başkanına nasip olmayan Ramazan Başkana nasip oldu. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde İl Hemşehri Derneklerine yer tahsis etti. Elinden geldiğince de bizden desteklerini esirgemiyor. Her zaman yanımızda yer alıyor” dedi.

Konuşmaların ardından Ardahan İl Derneği'nin Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Bu haber toplam 2142 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.