1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Atatürk Cumhuriyet Kulesi'nin açılışı yapıldı
Atatürk Cumhuriyet Kulesi'nin açılışı yapıldı

Atatürk Cumhuriyet Kulesi'nin açılışı yapıldı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Keçiören’de ‘’Atatürk Cumhuriyet Kulesi Açılış Töreni'ne katıldı.

A+A-

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhur İttifakı ABB Başkan Adayı Turgut Altınok Atatürk Cumhuriyet Kulesi’nin kurdelesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile beraber kesti.

Açılış törenine, AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları, AK Parti Ankara milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Erdoğan, Keçiören ilçesindeki Atatürk Cumhuriyet Kulesi'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, Çanakkale şehitleri başta olmak üzere bin yıldır ülke topraklarının vatan olmasını sağlamak için hayatlarını feda eden tüm kahramanlara Allah'tan rahmet diledi.

Uzun yıllar boyunca ikamet ettiği Keçiören'i Ankara'nın yıldızı haline getireceğine inandığı Atatürk Cumhuriyet Kulesi'nin başkente hayırlı olmasını dileyen Erdoğan, bu eserin şehre kazandırılmasında emeği geçen Keçiören Belediye Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok başta olmak üzere herkese teşekkür etti.

Erdoğan, Ankara'nın Çankaya tarafında, yapıldığı tarihten itibaren şehrin simgelerinden biri haline gelen Atakule'nin olduğunu anımsattı. Erdoğan aynı mimarın tasarladığı Atatürk Cumhuriyet Kulesi ile şehre yeni bir sembol daha kazandırdıklarını vurguladı.

Bu haber toplam 1670 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.