1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Aziz Yıldırım Metris'te Niang ve Dia alemde
Aziz Yıldırım Metris'te Niang ve Dia alemde

Aziz Yıldırım Metris'te Niang ve Dia alemde

Fenerbahçeli futbolcular Niang ve Dia Acarkent'teki bir evde alem yaparken yakalandı.

A+A-

Fenerbahçe camiası, şike soruşturması nedeniyle tarihinin en sıkıntılı günlerini geçiriyor... Küme düşürülmesi gündemde olan Sarı-Lacivertliler'de Başkan Aziz Yıldırım'la birlikte yöneticilerin Metris'te tutuklu olması tüm Fenerbahçelileri üzüntüye boğuyor. Fakat tüm bu sıkıntıları umursamayıp gününü gün edenler de var. Sarı-Lacivertli takımın iki yıldızı Mamadou Niang ve Issiar Dia'nın alem görüntülerini ortaya çıktı.

NİANG VE DİA ALEMDE

NIANG'IN EŞİ BUNA NE DİYECEK?

Acarkent'te bulunan bir evde iki bayanla birlikte sabaha kadar eğlenen iki Senegalli futbolcunun görüntüleri herkesi şok etti. Fenerbahçe camiasının bu sıkıntılı günlerinde Niang ve Dia'nın alem yapması herkese 'yuh' dedirtti. Niang'ın mutlu bir evliliğinin olması ise skandalın boyutunu bir kat daha artırıyor. Bu görüntülerin ardından Niang'ın eşinin vereceği tepki de büyük bir merakla bekleniyor.

İKİSİ DE TAKIMDAN AYRILMAK İSTİYOR

Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu sıkıntılar nedeniyle takımdan ayrılmak isteyen Niang geçtiğimiz günlerde bu isteğini yönetimle paylaşmıştı. Niang'ın kankası olan Dia'nın da ayrılma düşüncesinde olduğu konuşuluyor. İki futbolcuya taraftarın da büyük tepki göstermesi bekleniyor. Daha önce özellikle yabancı futbolcuların imza attığı gece skandallarını para cezalarıyla geçiştiren Fenerbahçe yönetiminin de bu kez ağır yaptırımlar uygulayabileceği belirtiliyor. Yöneticilerin Niang ve Dia'nın konu hakkında ifadesini alması da bekleniyor.

Bu haber toplam 2096 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.