
Başbakan medya yöneticileriyle görüşüyor
Başbakan genel yayın yönetmenleriyle görüşüyor: Davet edilmeyen iki gazete var
Başbakan Erdoğan, bugün medya yöneticileri ve genel yayın yönetmenleriyle bir araya geldi Başbakanlık Resmi Konutu'nda gerçekleşen görüşme saat 11.00'de başladı.
Medya yöneticileri ve genel yayın müdürlerine bugünkü toplantıya ilişkin davetin, dün iletildiği ifade edildi. Toplantıda Başbakan'ın terörle mücadeleye ve bu konuda yapılan yayınlara değinmesi bekleniyor.
ARINÇ, ATALAY, ÖMER VE HÜSEYİN ÇELİK DE TOPLANTIDA
Başbakanlık Resmi Konut'ta gerçekleşen toplantıya, başbakan yardımcıları Bülent Arınç ve Beşir Atalay ile AK Parti Genel Başkan yardımcıları Hüseyin Çelik ve Ömer Çelik de katılıyor. Toplantının ardından Başbakan Erdoğan'ın bir açıklama yapması bekleniyor.
İKİ GAZETE DAVET EDİLMEDİ
Başbakan'ın medya buluşmasında Sözcü ve Cumhuriyet gazetesi temsilcilerinin davet edilmediği iddia edilirken buluşmaya Taraf Gazetesi'nden yetkililerin de davet edildiği geken bilgiler arasında.. Toplantıya ayrıca Yeniçağ Gazetesi ve Kanal a televizyonu da davet edilmedi.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.