1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Başkan Odabaşı A takımını belirledi
Başkan Odabaşı A takımını belirledi

Başkan Odabaşı A takımını belirledi

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın yeni dönemde çalışacağı başkan yardımcıları ile sorumlu oldukları müdürlükler belli oldu.  

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın yeni dönemde çalışacağı başkan yardımcıları ile sorumlu oldukları müdürlükler belli oldu.  

31 Mart yerel seçimlerinde Gölbaşılıların oylarıyla Gölbaşı Belediye Başkanı seçilen Yakup Odabaşı, yeni yapılanmanın startını verdi. Başkan yardımcılığı görevlerine yeni atamalar yapılırken başkan yardımcılarının sorumluluk alanında olan müdürlükler de belirlendi.  

Yapılan atamalara göre mevcut başkan yardımcıları İsmail Kara, Tahsin Polat ve Hakan Göçer  görevlerine devam ederken, Başkan Odabaşı siyasi kadrodan henüz bir atama yapmadı.

Etimesgut Belediyesi’nden Gölbaşı’na Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Tahsin Polat’a belediyenin en önemli birimleri bağlandı.

İşte Yeni Görev Dağılımları;

TAHSİN POLAT’A BAĞLI BİRİMLER

Bilgi İşlem Müdürlüğü,  Destek Hizmetleri Müdürlüğü,  Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 Park ve Bahçeler Müdürlüğü,  Fen İşleri Müdürlüğü,  Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü,  Yapı Kontrol Müdürlüğü,  İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

İSMAİL KARA’YA BAĞLI BİRİMLER

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü,  Mali Hizmetler Müdürlüğü,  Zabıta Müdürlüğü,  Yazı İşleri Müdürlüğü,  Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü,  Hukuk İşleri Müdürlüğü

HAKAN GÖÇER’E BAĞLI BİRİMLER

 Sağlık İşleri Müdürlüğü,  Strateji Geliştirme Müdürlüğü,  Temizlik İşleri Müdürlüğü,  Makina İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü,  Muhtarlık Hizmetleri Müdürlüğü,  Tesisler Müdürlüğü,  Kırsal Hizmetler Müdürlüğü,  İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü,  Koordinasyon İşleri Müdürlüğü, Afet İşleri Müdürlüğü

Bu haber toplam 9200 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.