1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. BAŞKAN ŞİMŞEK: “5 MAHALLEMİZ 1 YIL İÇİNDE DOĞAL GAZLARINA KAVUŞACAK”
BAŞKAN ŞİMŞEK: “5 MAHALLEMİZ 1 YIL İÇİNDE DOĞAL GAZLARINA KAVUŞACAK”

BAŞKAN ŞİMŞEK: “5 MAHALLEMİZ 1 YIL İÇİNDE DOĞAL GAZLARINA KAVUŞACAK”

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbek, Çeltek, Altunçanak ve Akörençarsak mahallelerini ziyaret etti. Başkan Şimşek, ziyareti sırasında 47 mahallenin 42’sine doğal gaz bağlandığını kalan 5 mahallenin doğal gazının ise 1 yıl içinde tamamlanacağı

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, ilçeyi karış karış gezmeye devam ediyor. Başkan Şimşek, Gölbek, Çeltek,  Altunçanak ve Akörençarşak’ta vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Şimşek’e ziyaretleri sırasında MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, Akörençarşak Mahallesi Muhtarı Musa Aypek,  Altunçanak Mahallesi Muhtarı İhsan Özbek, Çeltek Mahallesi Muhtarı Rasim Ak ve Gölbek Mahallesi Muhtarı Selim Kuyucu eşlik etti.

Her mahallede coşkulu bir kalabalığın karşıladığı Başkan Şimşek, vatandaşlarla tek tek ilgilendi.

Gölbaşı’nın bir evladı olduğunu söyleyen Başkan Şimşek “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyin ve Genel Başkanımız, Liderimiz Devlet Bahçeli beyin takdiriyle, sizlerin destekleriyle Allah’ta nasip etti, 2019 yılında belediye başkanı olduk. Adaylığımız döneminde ne söz verdiysek yüzde 90’ını tamamladık. Bunları sadece 2,5 yılda yaptık. Çünkü pandemi, deprem, orman yangınları, savaşlar bizim başkanlık dönemimize denk geldi. Ancak Cumhur İttifakımızın gücüyle, gece gündüz demeden çalışarak sözlerimizi yerine getirdik.” dedi.

“Birçok eseri Gölbaşı’mıza kazandırdık”

“Gölbaşı’na seçim beyannamemizin dışında birçok eser kazandık” diyen Başkan Şimşek “Dünya şampiyonalarının yapıldığı Uluslararası Bilardo Kompleksini açtık. Tulumtaş Mağarası’nı açtık. Daha birçok eseri Gölbaşı’mıza kazandırdık. Açtığımız projeler sayesinde yerli yabancı binlerce turist ilçemize geldi. Gölbaşı Fuar ve Kurban Alanı’nı yaptık. Burada 3 yıldır, Uluslararası Tarım Fuarı düzenliyoruz. En son yaptığımız Tarım Fuarı’na 220 firma, 450 marka, 100 binin üzerinde insan gelmiş.” ifadelerini kullandı.

“Mahallelerimiz doğal gazına kavuşacak”     

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Turgut Altınok’un seçilmesiyle köylerin alt yapı sorunlarının da sona ereceğini aktaran Başkan Şimşek “Alt yapı sıkıntıları bittiğinde asfalt sorununuzu anında çözeceğiz.” diye konuştu.

Mahallerin doğal gazına kavuşacağının da müjdesi veren Ramazan Şimşek “47 tane taşra mahallemizin 42 tanesine doğal gaz götürdük. Doğal gazla ilgili planlar tamamlandı. 1 yıl içinde 5 mahallemizi de doğal gaza kavuşturacağız. Allah nasip ederse bu senenin sonunda doğal gazınızı yakarsanız.” şeklinde konuştu.

Ziyaretler toplu fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi.

Bu haber toplam 3162 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum