1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Başkan Şimşek bayramda 54 mahalleyi gezdi...
Başkan Şimşek bayramda 54 mahalleyi gezdi...

Başkan Şimşek bayramda 54 mahalleyi gezdi...

Başkan Şimşek bayramda 54 mahalleyi gezdi...

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek eşi Yeşim Şimşek ile birlikte Ramazan Bayramı dolayısı ile Gölbaşı'nın 54 mahallesini gezerek muhtarlar ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Muhtarları evlerinde ziyaret eden Başkan Şimşek aileler ile birlikte vakit geçirdi. Büyüklerin ellerini öperek hayır dualarını aldı. Bayram dolayısı ile çocuklara çeşitli hediyeler veren Başkan Şimşek çocuklara harçlık vermeyi de unutmadı. Aileler Şimşek'e teşekkür ederken "Her zamanki gibi başkanımız bizi şaşırttı hiç beklemiyorduk. Kapımız çaldı bir baktık Ramazan Başkan ve eşi bayramda bizleri ziyaret ettiler mutluluğumuza ortak oldular teşekkür ederiz." dediler.

Mahallelerde taziye evlerine de uğrayan Şimşek taziye ziyaretlerinde bulundu. Hem bayramlaştı, hem de acıları paylaştı.

Bayram boyunca mahalle mahalle, sokak sokak gezerek vatandaşlarla bayramlaşan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, bayram tatili sonrası belediye binasında belediye personeli ile bayramlaştı bayramlarını tebrik etti.

Bayram günü muhtarların ve vatandaşların evlerini ziyaret eden Başkan Şimşek; "Ailelerimizin ve mahalle sakinlerimizin sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmelerini diliyorum. Emekleriyle Gölbaşı’mıza değer katan kıymetli çalışma arkadaşlarımızla bayram vesilesiyle bir aradaydık. Daha nice bayramlarda bir arada olmayı diliyor, tüm arkadaşlarımın bayramını bir kez daha kutluyorum." dedi.

Bu haber toplam 1700 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.