1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Başkan Şimşek Çayırlılı vatandaşlarla iftarda bir araya geldi
Başkan Şimşek Çayırlılı vatandaşlarla iftarda bir araya geldi

Başkan Şimşek Çayırlılı vatandaşlarla iftarda bir araya geldi

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Çayırlı Mahallesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen iftar yemeğinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Çayırlı Mahallesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen iftar yemeğinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Ramazan ayının bereketini paylaşmak için bir araya gelen mahalle sakinleri, iftarlarını birlikte açmanın mutluluğunu yaşadılar.

Başkan Şimşek, iftar öncesi yaptığı açıklamada, "Ramazan ayı, hoşgörü, paylaşma ve birlikte olma ayıdır. Bizler de Gölbaşı Belediyesi olarak bu değerleri yaşatmak için mahallelerimizdeki iftar sofralarına konuk oluyoruz. Bugün de Çayırlı Mahallemizdeyiz ve burada sizlerle birlikte orucumuzu açıyoruz. Hepinizi burada görmekten dolayı çok mutluyum" dedi.

Mahalle sakinleri de Başkan Şimşek'e teşekkür ederek, birlikte iftar yapmanın güzel bir duygu olduğunu dile getirdiler. İftarın ardından Başkan Şimşek, mahalle sakinleriyle sohbet ederek, sorunlarını dinledi ve çözüm için gerekli çalışmaların yapılacağı sözünü verdi.

Bu haber toplam 1458 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.