1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Başkan Şimşek depremzede çocukların yüzünü güldürdü
Başkan Şimşek depremzede çocukların yüzünü güldürdü

Başkan Şimşek depremzede çocukların yüzünü güldürdü

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, depremzedelerin yanında olmaya devam ediyor.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, depremzedelerin yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Şimşek, Gökçehöyük mahallesinde depremden etkilenen aileler ve çocukları ile iftarda bir araya geldi.

Başkan Şimşek, iftar öncesinde depremzede ailelerle bir süre sohbet ederek onların sorunlarını dinledi ve çözüm için çalışacaklarını söyledi. İftar programı sırasında ise Başkan Şimşek, aileler ve çocuklarla birlikte dua etti ve oruçlarını birlikte açtı.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

İftar programında konuşan Başkan Şimşek, depremzede ailelere her zaman destek olacaklarını belirterek, "Sizlerin acısı bizim acımızdır. Belediye olarak her zaman yanınızda olacağız ve sorunlarınızı çözmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

DEPREMZEDE ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Depremzede aileler ve çocuklar da Başkan Şimşek'e teşekkür ederek, kendilerini yalnız bırakmadığı için minnettar olduklarını belirtti. Başkan Şimşek'in bu anlamlı ziyareti, Gökçehöyük mahallesinde depremzedeler arasında sevinçle karşılandı. Çocuklarla keyifli bir sohbet gerçekleştiren Başkan Şimşek, onların yüzlerini güldürmek için çeşitli hediyeler dağıttı. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, depremzede çocuklara çeşitli hediyeler de verdi. Hediyeler arasında oyuncaklar, kitaplar ve kırtasiye malzemeleri yer aldı. Çocuklar, Başkan Şimşek'in jesti karşısında mutluluklarını gizleyemedi ve teşekkür ettiler.

Başkan Şimşek'in bu tür faaliyetleri, Gölbaşı halkı tarafından takdirle karşılanıyor ve belediye çalışmalarına olan destekleri artırıyor.

 

Bu haber toplam 1133 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.