1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Başkan Şimşek gençlerden söz aldı
Başkan Şimşek gençlerden söz aldı

Başkan Şimşek gençlerden söz aldı

Ak Parti Ankara Milletvekili Adayı Tuğrul Türkeş, Gölbaşı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bir etkinlikte gençlerle bir araya geld

A+A-

Ak Parti Ankara Milletvekili Adayı Tuğrul Türkeş, Gölbaşı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bir etkinlikte gençlerle bir araya geldi. 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesinde gençlerin sorularını yanıtlayan Türkeş, gençlerden destek istedi.

Atatürk Sahil Parkı'nda yapılan etkinliğe Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve Ak parti İlçe Başkanı Selim Akceylan'ın yanı sıra çok sayıda genç seçmen katıldı. 

 Etkinlikte yaptığı konuşmada, Türkeş "Siz gençlerin enerjisi ve dinamizmi bizler için çok önemli. Sizler bizim geleceğimizsiniz ve bu nedenle sizlerin görüşlerine de her zaman değer veriyoruz. 14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimlerde bize destek vermenizi istiyorum. Ak Parti olarak gençlere önem veriyoruz ve gençlerimizin hayatını kolaylaştıracak çalışmalarımız olacak" dedi.

Gençlerin sorularını da yanıtlayan Türkeş, eğitim, istihdam ve sosyal güvenlik gibi konularda açıklamalarda bulundu. Konuşmasının sonunda gençlere teşekkür eden Türkeş, "Sizler bizim geleceğimizsiniz ve bizler de sizlere güveniyoruz. 14 Mayıs'ta sandıkta bize destek verin ve birlikte Türkiye'yi daha ileriye taşıyalım" dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek de gençlere seslenirken şu ifadeleri kullandı;

'Allah'a hamd olsun yorulmuyoruz, usanmayacağız. Uyku uyumadan çalışmaya devam edeceğiz. Genel Başkanımız 'adayımız belli kararımız net' dedi. Bizim adayımız da kararımız da net. Cumhur ittifakının gücünü de Gölbaşı'nda hep birlikte yaşıyoruz. Yaptığımız hizmetler de bunlara bir örnektir." dedi. 

Başkan Şimşek daha sonra gençlerden Cumhur ittifakı için destek isterken, gençler hep bir ağızdan 'SÖZ' diyerek 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakı'na destek sözü verdiler.

Etkinlik sonunda gençler, Türkeş ile hatıra fotoğrafı çektirdiler ve Türkeş'e başarı dileklerini iletti. 

 

Bu haber toplam 2085 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.