1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. BAŞKAN ŞİMŞEK, KADINLAR GÜNÜ’NÜ ÇİÇEK DAĞITARAK KUTLADI
BAŞKAN ŞİMŞEK, KADINLAR GÜNÜ’NÜ ÇİÇEK DAĞITARAK KUTLADI

BAŞKAN ŞİMŞEK, KADINLAR GÜNÜ’NÜ ÇİÇEK DAĞITARAK KUTLADI

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle belediye ile diğer kurum ve işletmelerde çalışan kadınlara çiçek dağıttı.

A+A-

Ak Parti Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir ile Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında çiçek dağıtımı gerçekleştirdi. Belediyenin farklı birimlerinde görev yapan personelleri ziyaret eden Başkan Şimşek ve Milletvekili Zehranur Aydemir çiçek dağıtıp, kadın personellerin Kadınlar Günü’nü kutladı.

Başkan Şimşek, Gölbaşı’nda bulunan diğer kurum ve işletmeleri de ziyaret etti. Emektar kadınların gününü kutlayan Başkan Şimşek, tek tek sohbet ettiği kadınlara çiçeklerini takdim etti. Başkan Şimşek, eşi Yeşim Şimşek’le birlikte Gölbaşı Şehit Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi’nde yatan kadınları da unutmadı. Hastanedeki odaları gezerek acil şifalar dileyen Başkan Şimşek, hastanede görevli kadın personellerin ve hastaların Kadınlar Günü’nü kutladı.

“Kadınlarımız varsa biz varız”

“Sevgileri, emekleri ve fedakarlıklarıyla hayatımıza anlam ve değer katan tüm kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun” diyen Başkan Şimşek “Kadınlarımız varsa biz varız. Onlar toplumumuzun temel direği, ailemizin en kıymetli parçasıdır. Kadınlarımızın değerini bir gün değil, yılın 365 günü hatırlamamız gerekiyor. Kadın bizim anamız, eşimiz, kardeşimiz. Her başarılı bir erkeğin arkasında ve yanında kadın olduğunu biliyoruz. Gölbaşı Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren onlar için projelerimizi hayata geçirdik. Sevgi Çiçeği Kadın Kooperatifi, Hoş Geldin Bebek, kültür turları ile kadınlarımızın yanında olduk. Onların rahat etmesi için tüm mahallelerimizi doğal gaza kavuşturduk. Yeni dönemde de onlar için birçok projeyi hayata geçireceğiz.  Ben bu vesileyle bir kez daha tüm mesai arkadaşlarımın, Gölbaşılı kadınlarımızın ve tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarım.” diye konuştu.

Bu haber toplam 742 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.