1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Başkan Şimşek’ten Emekliliğe Hak Kazanmış Personellere Kahvaltı
Başkan Şimşek’ten Emekliliğe Hak Kazanmış Personellere Kahvaltı

Başkan Şimşek’ten Emekliliğe Hak Kazanmış Personellere Kahvaltı

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, emekliliğe hak kazanmış olan belediye personelleri onuruna Manzara Kafe’de kahvaltı düzenledi.

A+A-

Etkinliğe katılan çalışma arkadaşlarına yıllar boyunca gösterdikleri emekler için teşekkür edip hediyeler veren Başkan Şimşek, “Gölbaşı’mız için çalışırken yaptığımız her işte sizin de imzanız var. Gölbaşı’mızı güzelleştirmek için yıllar boyunca verdiğiniz değerli hizmet, özverili emek ve sunduğunuz katkılar için teşekkür ediyorum. Yaptığınız çalışmaları her zaman minnetle hatırlarken sizlerin engin tecrübelerinden de faydalanacağız. Emeklilik hayatınızı ailenizle beraber sağlıkla, mutlulukla ve esenlikle geçirmenizi temenni ediyorum.” dedi. Etkinliğe katılan personellere Başkan Şimşek tarafından, bu zamana kadar yapmış oldukları hizmetler için teşekkür sertifikası  verildi.

Başkan Şimşek sözlerini, “Özenli çalışmalarınız için tekrar teşekkür ederken doğal güzelliklerle dolu Gölbaşı’mızda, her gününüzün kendinizi bir önceki günden iyi hissedeceğiniz güzellikte, huzur dolu geçmesini dilerim.” şeklinde noktaladı.

3-045.jpg4-025.jpg5-014.jpg

Bu haber toplam 1251 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.