1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. BBP adayı Gökhan Koçak basın mensuplarıyla buluştu.
BBP adayı Gökhan Koçak basın mensuplarıyla buluştu.

BBP adayı Gökhan Koçak basın mensuplarıyla buluştu.

Büyük Birlik Partisi'nin Gölbaşı Belediye Başkan adayı Gökhan Koçak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçedeki basın mensuplarıyla bir araya geldi.

A+A-

Büyük Birlik Partisi'nin Gölbaşı Belediye Başkan adayı Gökhan Koçak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçedeki basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gerçekleşen buluşmada Koçak, basın emekçilerine teşekkür ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Gazetecilerle gerçekleştirdiği samimi buluşmada Gökhan Koçak, basının demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu vurgulayarak, "Siz değerli basın mensupları, toplumu aydınlatma, bilgilendirme ve doğru habercilik anlayışını sürdürme noktasında önemli bir rol üstleniyorsunuz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle, emekleriniz ve katkılarınız için teşekkür ediyorum" dedi.

Gölbaşı'nın sorunları ve çözüm önerileri üzerine sohbetin de gerçekleştiği buluşmada Gökhan Koçak, adaylığı süresince şeffaf ve katılımcı bir belediyecilik anlayışını benimseyeceğini ifade etti. Koçak, "Gölbaşı'nı hep birlikte daha güzel yarınlara taşımak için çalışacağız. Sizlerin de görüşleri ve katkıları bizim için son derece kıymetlidir" şeklinde konuştu.

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Gökhan Koçak, Gölbaşı için planladığı projeleri ve vizyonunu paylaşarak, şeffaf bir iletişim anlayışıyla belediyecilikte fark yaratmayı hedeflediğini belirtti.

Bu haber toplam 1421 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.