1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. BBP Ankara İl seçim startını Gölbaşı'ndan verdi
BBP Ankara İl seçim startını Gölbaşı'ndan verdi

BBP Ankara İl seçim startını Gölbaşı'ndan verdi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Ankara İl Başkanlığı, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere yönelik saha çalışmalarına başladı.

A+A-

Büyük Birlik Partisi (BBP) Ankara İl Başkanlığı, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere yönelik saha çalışmalarına başladı. İlk etapta Gölbaşı'nda faaliyet gösteren BBP Ankara İl yönetimi, saha çalışmalarını gerçekleştirmek üzere bölgede aktif olarak çalışmalarına başladı.

BBP Ankara İl Başkanı Hamza Kurt ve il yönetim kurulu üyeleri, Gölbaşı kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mikail Arıkan ve Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürü Nail Akça'yı ziyaret etti. Ziyaret sırasında, yerel seçim sürecinin başlamasıyla birlikte seçimlerin huzur içinde geçmesini temenni eden bir açıklama yapıldı.

BBP Ankara İl Başkanı Hamza Kurt, "Gölbaşı'nda başlattığımız saha çalışmalarımız kapsamında, ilçe yönetimimizle birlikte kaymakamımız, jandarma komutanımız ve emniyet müdürümüzü ziyaret ettik. Amacımız, demokratik süreçlere saygılı bir şekilde seçimlerin geçmesini sağlamak ve yerel yönetimde huzur ve birlik içinde çalışmalar yürütmektir" dedi.

Bu haber toplam 1423 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.