1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. BBP Başkan adayı Gökhan Koçak projelerini açıklamaya başladı
BBP Başkan adayı Gökhan Koçak projelerini açıklamaya başladı

BBP Başkan adayı Gökhan Koçak projelerini açıklamaya başladı

Büyük Birlik Partisi Gölbaşı Belediye Başkan adayı Gökhan Koçak eğitime ve gençlere yönelik bazı projelerini kamuoyuyla paylaştı.

A+A-

Büyük Birlik Partisi Gölbaşı Belediye Başkan adayı Gökhan Koçak’ın, Gölbaşı Gençliğiyle İstişare ve Projelerini detaylandırma Toplantısı Coşku Seline Dönüştü

Büyük Birlik Partisi Gölbaşı Belediye Başkan adayı Gökhan Koçak, seçim sürecinde kilit bir buluşmaya imza attı. Seçim koordinasyon merkezinde gerçekleşen toplantıda, Gölbaşılı gençler Koçak'ın liderliğinde, geleceğin Gölbaşı’nı inşa etmek için söz birliği yaptı.

 Büyük Birlik Partisi Gölbaşı Belediye Başkan adayı Gökhan Koçak,gençlerle buluşmasında gençlere ve eğitime yönelik projelerini açıkladı.

GENÇLERE VERİLEN ÖNEM: EĞİTİM, SOSYAL YAŞAM, SPOR VE İSTİHDAM PROJELERİ

Koçak, Gölbaşı'nın genç nüfusunu kucaklamaya yönelik iddialı projelerini gençlerle paylaştı. Eğitimde dönüşüm vadeden Koçak, yeni okul projeleri ve burs programlarıyla üniversiteye gitmeyi hedefleyen gençlere destek sözü verdi. Ayrıca, sosyal yaşam alanlarını artırarak gençlerin etkinliklere daha fazla katılımını sağlamayı amaçlıyor.

Sporun ve sağlıklı yaşamın önemine vurgu yapan Koçak, Gölbaşı'nda spor kompleksleri ve yeşil alanları artırarak gençlerin sportif faaliyetlere daha fazla katılmasını hedefliyor. İstihdam konusunda da projelerini açıklayan Koçak, gençlerin iş bulmalarını kolaylaştırmak için belediye destekli işe alım programları kurmayı planlıyor.

ÜNİVERSİTE SINAVINI KAZANAN GENÇLERE DESTEK SÖZÜ

Toplantıda dikkat çeken bir diğer taahhüt, üniversite sınavını kazanan gençlere yönelik destek programları oldu. Koçak, başarı elde eden gençlerin eğitim süreçlerini desteklemek amacıyla burslar ve rehberlik hizmetleri sunacaklarını belirtti. Bu adımın, gençlerin eğitimlerine odaklanmalarına ve potansiyellerini tam anlamıyla ortaya koymalarına yardımcı olması bekleniyor.

"GENÇLİĞİMİZİ MEDENİYET DEĞERLERİMİZLE BULUŞTURACAĞIZ"

Belediyelerin görev alanlarından bir tanesi de sosyal ve kültürel faaliyetlerdir. Bu çerçevede, gençlerimizin sosyalleşmesi ve kültürel değerlerimizi içselleştirmesi için gerek kendi projelerimizi gerekse Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı gibi devlet kurumlarıyla birlikte çok çeşitli projeyi hayata geçirilecek.

Türkiye’nin tarihi mekânları ile gençlerimizi buluşturacağız. Bu tarihi mekânlarımızın medeniyet tarihimizdeki önemini kavratan akademik çalışmalarla gençlerimizi bilgilendirecek. Gençlerimiz Türkiye’nin tarihini hem görerek hem okuyarak kavrayacak ve böylece yaşadığı coğrafyanın sosyolojisini anlayacaklar.

TEGÜM’İ (TEKNOLOJİ GELİŞTİRME VE ÜRETİM MERKEZİ) KURACAĞIZ.

Üniversiteler ve teknoloji alanında faaliyet gösteren firmalar ve Sivil Toplum Kuruluşları işbirliğiyle, gençleri teknoloji üretimine sevk edecek Teknoloji Üretim ve Geliştirme Merkezi kurulacak.

Buna paralel olarak Gölbaşı'ndaki ortaokullarda fiziki alt yapısı uygun olan okullara donanım desteği verilerek BİLİM ATÖLYELERİ kurulacak.

“ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZİN İLK HARÇLIĞI BİZDEN”

Gölbaşı'ndaki liselerden mezun olup Ankara dışında bir üniversiteyi kazanan öğrencilerimizin bir yıl boyunca milli ve dini bayramlarda yol masrafları karşılanacak.

SEGEM’İ (SPOR EĞİTİM VE GELİŞTİRME MERKEZİ) KURULACAĞIZ.

 “SPORDA BAŞARILI GENÇLERİMİZ DESTEKLENECEK”

İlkokul öğrencilerimizden itibaren Gölbaşı'ndaki tüm öğrencilerimizin fiziksel aktivite taraması yapılacak. Tarama sonucunda herhangi bir spora yeteneği ve yatkınlığı olan çocuklarımız spor kulüplerine yönlendirilip bütün masrafları belediyemizce karşılanacak.

“STAJYER ÖĞRENCİLERİMİZİN STAJ YERLERİ HAZIR”

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimiz ile MESEM öğrencilerimiz staj yeri aramayacaklar. Stajlarını; belediyemizde ve ilçemizde bulunan sanayi, ticaret ve teknoloji kuruluşlarında yapmaları sağlanacak.

Bu haber toplam 1755 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.