1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. BBP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak, Karşıyaka Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu
BBP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak, Karşıyaka Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu

BBP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak, Karşıyaka Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu

BBP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak, Karşıyaka Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu

A+A-

BBP Gölbaşı Belediye Başkan adayı Gökhan Koçak, Karşıyaka Mahallesi'nde düzenlenen etkinlikte vatandaşlarla bir araya geldi. BBP Meclis Üyesi Aday Adayı Serdar Engin'in organizasyonuyla Gölbaşı Karşıyaka Mahallesi Derneği'nde gerçekleşen buluşmada Koçak, mahalle sakinlerinin fikirlerine önem verdiğini vurguladı.

Toplantıda, BBP Belediye Meclis Üyesi Serdar Engin de katılımcılar arasındaydı. Koçak, göreve gelmesi halinde gündelik yaşamı etkileyebilecek projelerin yapımı öncesinde vatandaşların, mahalledeki sivil toplum kuruluşlarının ve mahalle muhtarlarının fikirlerine önem vereceğini belirtti. "Mahalle sakinlerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için onların görüşlerini dinleyeceğiz ve projelerimizi buna göre şekillendireceğiz." dedi.

Karşıyaka Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada, Koçak'a ve Engin'e birçok soru yöneltilerek projeleri hakkında bilgi alındı.

Toplantıya, Karşıyaka Mahallesi sakinleri, Karşıyaka Mahallesi Derneği Yönetimi, mahalle muhtar adayları ve diğer vatandaşlar da katıldı. Katılımcılar, etkinlik sonrasında yapılan açıklamalarda, adayların mahallelerine verdiği önemi ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket etme niyetlerini takdir ettiklerini ifade ettiler.

Gölbaşı'nın geleceği için önemli adımlar atmak istediklerini belirten Koçak, "Mahallelerimizin kalkınması ve refah seviyesinin yükseltilmesi için hep birlikte çalışacağız. Herkesin katkısıyla daha yaşanabilir bir Gölbaşı için çaba göstereceğiz." ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1563 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.