1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. BBP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak, Şehit Mezarlarını Ziyaret Etti
BBP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak, Şehit Mezarlarını Ziyaret Etti

BBP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak, Şehit Mezarlarını Ziyaret Etti

BBP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak, Şehit Mezarlarını Ziyaret Etti

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkan adayı Gökhan Koçak, Büyük Birlik Partisi (BBP) üyeleriyle birlikte Gölbaşı Mezarlığı'ndaki Şehit Mezarlarını ziyaret etti. Ziyarete BBP Gölbaşı İlçe Başkanı Orhan Şahin, BBP Gölbaşı Kadın Kolları Başkanı Hilal Güçlü, Alperen Ocakları Gölbaşı Başkanı Burak Gülhan, BBP Gölbaşı Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı 15 Temmuz Gazisi Hasan Hüseyin Alkır ve bir heyet eşlik etti.

Ziyaret sırasında duygusal anlar yaşandı. Katılımcılar, Kuran-ı Kerim okuyarak dualar etti ve şehitlerin aziz ruhlarına minnet ve şükranlarını sundu. Şehitlikte bulunan mezarların başına teker teker gidilerek, şehitlerin ruhları için güller bırakıldı.

Ziyaret sonrasında konuşan Gökhan Koçak, "Şehitlerimizin aziz ruhları önünde saygıyla eğiliyoruz. Onların bize emanet ettiği bu vatanı en iyi şekilde korumak ve yaşatmak için çalışacağız. Onların bize bıraktığı mirası layıkıyla devam ettireceğiz." şeklinde konuştu.

BBP Gölbaşı İlçe Başkanı Orhan Şahin ise, "Şehitlerimizin her zaman yanındayız. Onların emaneti olan bu vatan topraklarını korumak ve yaşatmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu ziyaret, şehitlerimizin bize olan büyük armağanına olan saygımızın bir göstergesidir." dedi.

Bu haber toplam 995 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.