1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. BBP Gölbaşı Kadın Kolları SKM açılışı yapıldı...
BBP Gölbaşı Kadın Kolları SKM açılışı yapıldı...

BBP Gölbaşı Kadın Kolları SKM açılışı yapıldı...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölbaşı İlçe Teşkilatı Kadın Kolları'nın Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışını yaptı.

A+A-

Açılışa; BBP Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Dilek Keskin, BBP Ankara İl Başkanı Hamza Kurt, BBP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak, BBP Gölbaşı İlçe Başkanı Orhan Şahin, BBP Gölbaşı Kadın Kolları Başkanı Hilal Güçlü, BBP Gölbaşı Alperen Ocakları Başkanı Burak Gülhan, partililer ve vatandaşlar katıldı.

“SANDIKTAN HİLAL VE GÜLÜ ÇIKARTIP GÖKHAN KOÇAK'I MAKAMIMIZA OTURTACAĞIZ”

BBP Gölbaşı Kadın Kolları Başkanı Hilal Güçlü; “BBP Gölbaşı Kadın Kolları Seçim Ofisimizin açılışına hoş geldiniz. 2009 yılında çıktığımız seçim maratonuna liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatıyla ara vermiştik diyelim ama artık elimize aldığımız bayrağı götürmek adına sizlerin de desteğiyle sokak sokak, mahalle mahalle gezerek Gölbaşı'lı hemşehrilerimizle el ele vererek 31 Mart günü sandıktan hilal ve gülü çıkartıp Gökhan Koçak'ı makamımıza oturtacağız. ” dedi.

“ŞEHİT LİDERİMİZ MUHSİN YAZICIOĞLU BAŞKANIMIZIN BAYRAĞINI GÖLBAŞI'NDAN BAŞLATIP TÜRKİYE'YE DİKMEYE HAZIR MIYIZ”

BBP Ankara İl Başkanı Hamza Kurt yaptığı konuşmada; “İl yönetimimiz olarak Gökhan Başkanımıza ve Orhan başkanımıza elimizden ne geliyorsa daha fazlasını hepinizin gayretleriyle yaparak 31 Mart gecesi bayrağı dikmeye bekliyoruz. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu başkanımızın bayrağını Gölbaşı'ndan başlatıp Türkiye'ye dikmeye hazır mıyız!”dedi.

“BİZ KADINLARA ARTI DEĞER VEREN BİR PARTİYİZ”

BBP Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Dilek Keskin; “Muhsin başkanımdan beri başlangıcımız şu şekilde 'kadınlara artı değer.' Biz kadınlara artı değer veren bir partiyiz. 31 Mart'ta Büyük Birlik Partisi'nin bayrağını belediyeye asmak için hepinizden, özellikle kadınlarımızdan destek bekliyoruz. Muhsin Başkan'ın emanetini burada yeniden canlandıralım diyorum.” dedi.

“EN BÜYÜK BAŞKAN BİZİM BAŞKAN”

BBP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak konuşmasına başlarken “En büyük başkan bizim başkan” sloganlarıyla karşılandı.

Koçak; “Büyüklük Allah'a mahsus, biz bu yolda sadece ilerlemeye çalışıyoruz.” diyerek konuşmasına başladı. “Bugün burada ideallerimiz uğruna, hayallerimiz uğruna toplanmış bulunuyoruz. Bugün burayı anlamlı kılan analarıma, bacılarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

BURADAKİ ARKADAŞLARIN HEPSİ HELAL SÜT EMEREK BURAYA GELDİLER”

Ana başta taç imiş. Her derde ilaç imiş. Bir evlat pir olsa da anaya muhtaç imiş. Sizleri Anadolu kadın teşkilatının birer neferi olarak görüyorum. Anadolu'nun maya tutmasından, bizim bugünkü vatan toprağında yaşamamızın en büyük nedenlerinden bir tanesi de Anadolu Kadın Teşkilatıdır. Allah yokluğunuzu göstermesin. Anadolu'da bir laf var; 'helal süt' buradaki arkadaşların hepsi helal süt emerek buraya geldiler. Analarımızı başımızın tacı ediyoruz. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun bir sözü vardı 'Aynı üniversitede yasaksız, kavgasız başını açan ve örtenin yaşadığı bir ülke hayal ediyorum. Adriyatik'ten, Çin Seddi'ne kadar kaynaşmış bir Türkiye hayal ediyorum. Sizi kapitalist, emperyalist sermayenin uşaklığına mahkum etmek isteyen güçlere karşı Ben Türk'üm Türk esir olmaz, ben Türk'üm Türk devletsiz olmaz, ben Türk'üm Türk hürriyetsiz olmaz, ben Türk'üm Türk bayraksız olmaz, ben Türk'üm Türk ezansız olmaz' diyor. Normal yaşantımda kullandığım bir söz var; 'gençlerimiz umudumuz, umudumuz gençlerimiz' sizlerle gurur duyuyoruz. Bugün buraya toplanma vesilemiz Gölbaşı İlçe Teşkilatımızın Kadın Kolları'nın Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı. Başkanımız Hilal Hanım'a teşekkür ediyoruz.

“MUHSİN BAŞKAN'DAN SONRA BENİM İÇİN HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMADI”

2009 yılında toplam kullanılan oyların 7000 oyunu alarak büyük bir zafere imza attık fakat 25 Mart bize hüsran olan o günde şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu'nun suikast sonucu o karlı dağda kaldığından sonra bizim için hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Şahsım adına Muhsin Başkan'dan sonra benim için hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Hilal hanım o dönemde büyük başarı sağlamıştı. İnşallah 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde bunu gerçekleştireceksiniz. Kadının olmadığı yerde hiçbir şey olmaz arkadaşlar. Rahmet olmaz, bereket olmaz o yüzden kadınlarımıza sahip çıkacağız. Yoksa bizi diri tutan, bizi ayakta tutan kadınlarımızdır.

“BAŞARIYA ULAŞACAĞIZ, GÖLBAŞI DA BUNUN MAYASI OLACAK”

İsrail'in yapmış olduğu soykırımı kınıyoruz. İnşallah güçlü olacağız, bir olacağız, beraber olacağız, 57 İslam ülkesi beraber olacak bu zulme dur diyecek. Yer gök dua ile. Hepiniz burayı anlamlı kılıyorsunuz. Sizler varsanız biz varız bizler varsak siz varsınız. Rahmetli Muhsin Başkan'ın bir sözü vardı; 'Korkaklık yok, uyuşukluk yok, döneklik yok! Millet var  biz varız, biz varsak millet var!' Seçimler ülkenin kaderini belirliyor. Yine rahmetli Muhsin Başkan'ın dediği gibi siyaset memleket meselemde gömleğin birinci düğmesi gibidir. O ahlaklı olursa her şey ahlaklı olur. Biz başta ahlaklı siyaset diyoruz. Ahlaklı ticaret, ahlaklı yönetim, erdemli davranışlar diyoruz. Biz siyaseti kavga aracı olarak görmüyoruz. Siyaseti millete hizmet etme yolunda meslek olarak da almıyoruz. Birinci önceliğimiz olarak algılıyoruz. Dolayısıyla biz bu işi yarış olarak görüyoruz. Bu yolda başarıya ulaşacağız, Gölbaşı da bunun mayası olacak.

“ÇOCUKLARIMIZIN SÜT PARALARINDAN KESTİĞİMİZ HELAL LOKMALARLA SİYASET YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Biz bu yola inanarak çıktık, helal lokmalarımızla çıktık. Bir söz paylaşmıştım 'biz simit yedik ama haram yemedik.' Her adayımız kendi imkanlarıyla buraya geliyor. Devletin bir kuruş parasını kullanmadan geliyoruz. Çocuklarımızın süt paralarından kestiğimiz helal lokmalarla siyaset yapmaya çalışıyoruz. Hiçbir yerden kaynak almıyoruz. 2007'de kongrede bir söz vardı; 'bizim önümüzde, arkamızda, sağımızda, solumuzda hiçbir güç yok. Allah var, millet var, biz varız diyerek bu yola çıktık. İnşallah da mahcup etmeyecek rabbim bizi. İlçemize kim layıksa, ehilse, bilime, sanata, felsefeye, estetiğe, irfana, ilime önem veriyorsa o nasip olsun. İlçemizde insanlar akşam yattığında huzurlu sabah kalktığında mutlu olsun. Analar ağlamasın, insanlar sokaklarda birbirlerine selam vererek geçsinler. Bana göre Gölbaşı Ankara'nın incisi, Türkiye'nin birincisi olacak, dünyadan da bura seyredilecek.

“GELDİĞİMİZİN ERTESİ GÜNÜ OKUL YAPMAK İÇİN PROTOKOL İMZALAYACAĞIZ”

Biz arsa stoğu üretip konut üreteceğiz. Çünkü bu kira fiyatları can yakıyor. İstihdama önem veriyoruz, işsizliği azaltırız. Gölbaşı'nın buna kapasitesi var, arsalarımız var oralara teknolojik alanda firmaları davet edeceğiz. Marmara'da deprem bekleniyor olması temennimiz değil ama olursa çok büyük sıkıntı yaşayacağız. Onun için Ankara Ticaret Odası ile görüşmemizi yaptık o bölgedeki firmalara gideceğiz onları buraya davet edeceğiz. Marmara Bölgesi'ndeki firmaları buraya getirirsek istihdam sağlamış oluruz. Eğitime önem veriyoruz, çocuklarımız şu an ortalama 35 kişilik sınıflarda eğitim alıyor. Fakat bu sayı dünya standartlarında 15-20 kişi. Bayburt'lu bir ağabeyimiz 'sen başkan olursan 18 derslikli bir okul sözü veriyorum annemin ismini verelim' dedi. Ben de 24 derslik olsun daha iyi olur dedim. İlçe Jandarma Karakolu'nun karşısında bir arsamız var. Allah nasip ederse geldiğimizin ertesi günü okul yapmak için protokol imzalayacağız. Yaptığımız okulu da Milli Eğitim Bakanlığı'na teslim edeceğiz.

“SOKAK HAYVANLARIYLA ALAKALI PROJEMİZİ İLERLEYEN GÜNLERDE SÖYLEYECEĞİZ”

Turizme önem veriyoruz, tarıma, hayvancılığa önem veriyoruz. Sokak hayvanlarıyla alakalı da Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetimizin bir çalışması var. Önce Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetimizin açıklamaları gelsin. Bizim bu konuda görüşümüz var onunla da uyuşursak sokak hayvanlarıyla alakalı projemizi ilerleyen günlerde söyleyeceğiz.” dedi.

BBP Gölbaşı İlçe Başkanı Orhan Şahin, açılış kurdelesinin kesilmesinden hemen önce yaptığı konuşmasında; “Başkanlarımızın konuşması bizim konuşmamızdır. Seçim merkezimizin ve Kadın kolları başkanlığımızın hayırlı uğurlu olasını diliyorum.” dedi.

BBP Gölbaşı İlçe Başkanı Orhan Şahin'in konuşmasının ardından büyük bir coşkuyla BBP Gölbaşı Kadın Kolları çalışma ofisinin açılış kurdelesi kesildi.

Bu haber toplam 1257 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.