1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. BBP Kadın Kolları'na yeni atama
BBP Kadın Kolları'na yeni atama

BBP Kadın Kolları'na yeni atama

Büyük Birlik Partisi Gölbaşı Kadın Kolları Başkanlığı görevine Hilal Güçlü atandı.

A+A-

Büyük Birlik Partisi Gölbaşı Kadın Kolları Başkanlığı görevine Hilal Güçlü atandı. 'Önce Gölbaşı, Öncü Gölbaşı' söylemiyle yola çıkan Gökhan Koçak’ın, Büyük Birlik Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasıyla birlikte çalışmalarını hız veren BBP Gölbaşı ilçe Teşkilatı yapılan bu yeni atamayla, kadın seçmenlere daha çabuk ve etkili bir şekilde ulaşmayı hedeflediğini ortaya koydu. 

Türk İslam sanatlarından minyatür ve tezhip alanında çalışmaları bulunan Hilal Güçlü üniversite eğitimini sosyoloji alanında tamamladı ve halen Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Mimarlık ve Güzel Sanatlar Fakültesinde yüksek lisans yapmaktadır. Hilal Güçlü daha önce BBP Sivas İl Kadın Kolları, BBP Gölbaşı İlçe, BBP Ankara İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve BBP Genel Merkez Kadın Kollarında görev almıştı,

 Kadınların sosyal siyasete aktif olarak katılmasına yönelik tecrübe ve deneyime sahip olan BBP Gölbaşı Kadın Kolları Başkanı Hilal Güçlü yaptığı açıklamada “Teşkilatımız tüm birimleriyle  el ele, gönül gönüle vererek, Gölbaşı'mızı mahalle mahalle, sokak sokak hiç bir evi atlamadan tarayarak kadın seçmenlerimize ulaşacağız. Kadınlarımızın sosyal, ekonomik ve kültürel hayatta aktif olarak rol alması noktasındaki projelerimizi paylaşarak, onların tavsiyelerini de sosyal siyaset alanına taşımaya gayret edeceğiz" dedi.

BBP Gölbaşı Kadın Kolları Başkanı Hilal Güçlü seçime daha üç ay gibi bir süre olduğunun altını çizerek "Gölbaşı'mızın kadınları her şeyin en iyisine layık, inşallah Belediye Başkan Adayımız Gökhan Koçak'ın Belediye Başkanı seçilmesi ile birlikte kadınlarımız ve onların güzel çocukları, yavrularımız için Gölbaşı'nda güzel projeler hayata geçirilecek" dedi.

Bu haber toplam 2679 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.