1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. BBP'li kadınlar 8 Mart'ta Ata'nın huzuruna çıktı
BBP'li kadınlar 8 Mart'ta Ata'nın huzuruna çıktı

BBP'li kadınlar 8 Mart'ta Ata'nın huzuruna çıktı

BBP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Anıtkabir’deydi

A+A-

BBP Gölbaşı Belediye Başkan adayı Gökhan Koçak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla BBP Gölbaşı Kadın Kolları Başkanı Hilal Güçlü, yönetim kurulu üyeleri ve kadın meclis üyesi adaylarıyla birlikte TBMM 1.meclis ve Anıtkabir’i ziyaret etti.

Ziyaretleri sırasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını anarak, kadınların Türkiye'nin geleceğindeki önemine vurgu yapan Koçak, "Bugün, kadınlarımızın hakları için mücadele ettiği, toplumsal cinsiyet eşitliği ideallerine odaklandığımız anlamlı bir gün. Bizler de bu özel günde kadınlarımızın yanında olduğumuzu göstermek amacıyla Anıtkabir'i ziyaret ettik. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve kahraman ecdadımızı minnetle anıyoruz." dedi.

BBP Gölbaşı Kadın Kolları Başkanı Hilal Güçlü ise, "Bugün burada, kadınlarımızın ve ülkemizin geleceğine sahip çıkmak için bir aradayız. Kadınlarımızın toplumdaki rolü ve katkıları büyük. Biz de BBP olarak kadınlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Gökhan Koçak ve beraberindeki heyet, Anıtkabir ziyaretinin ardından Gölbaşı'nda bir dizi etkinlikle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Bu haber toplam 875 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.