1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Bekir Solak BBP'den başvurusunu yaptı
Bekir Solak BBP'den başvurusunu yaptı

Bekir Solak BBP'den başvurusunu yaptı

Gölbaşı'nda, Gökhan Koçak'ın Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölbaşı Belediye Başkan Adayı olmasının ardından, BBP'ye olan ilgi giderek artıyor.

A+A-

Gölbaşı'nda, Gökhan Koçak'ın Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölbaşı Belediye Başkan Adayı olmasının ardından, BBP'ye olan ilgi giderek artıyor. Gölbaşı'nın sevilen simalarından ve aynı zamanda Hallaçlı Mahallesi muhtarı Veysel Solak'ın kardeşi olan Bekir Solak, BBP meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunu coşkulu bir kalabalıkla gerçekleştirdi.

Gölbaşı Sanayi Sitesi'nin sevilen isimlerinden olan Bekir Solak, BBP İlçe Başkanı Orhan Şahin'e aday adaylığı başvuru dosyasını teslim etti. Yaptığı açıklamada Solak, "Gökhan Koçak'ın liderliğinde Gölbaşı'nı daha da ileriye taşımak için BBP çatısı altında meclis üyeliği için aday adayı oldum. Hizmet ettiğimiz ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek, vatandaşlarımızın taleplerine kulak vermek amacıyla bu göreve talip oldum. Gölbaşı'na hizmet etmek, kardeşim Gökhan Koçak ile birlikte bu hizmet kervanında yer almak benim için bir gurur kaynağıdır" dedi.

Başvurusunun ardından Bekir Solak, Gökhan Koçak'ın Seçim Koordinasyon Merkezi'ni coşkulu bir grupla ziyaret etti. Gölbaşı halkının bu yeni döneme büyük bir ilgi ve destekle yaklaştığı gözlemlenirken, BBP'nin Gölbaşı'nda etkin bir rol oynaması ve ilçenin gelişimine katkı sağlaması bekleniyor.

Bu haber toplam 2392 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.