1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. CHP Adayı Yakup Odabaşı: 'Hep Birlikte Kazanacağız'
CHP Adayı Yakup Odabaşı: 'Hep Birlikte Kazanacağız'

CHP Adayı Yakup Odabaşı: 'Hep Birlikte Kazanacağız'

CHP'den Gölbaşı Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen eski belediye başkanı Yakup Odabaşı ilk röportajını Son Gaste'ye verdi.

A+A-

CHP'den Gölbaşı Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen eski belediye başkanı Yakup Odabaşı ilk röportajını Son Gaste'ye verdi. Genel Yayın Yönetmeniz Özcan Aydoğdu'ya konuşan Yakup Odabaşı "Gölbaşı’nın iradesini temsil edeceğim ve sağcı-solcu ayrımı yapmadan, herkesi kucaklayarak siyaset yapacağım. Gölbaşı’nı birlikte daha iyi bir yer haline getireceğimize inancım tam." dedi. 
-HEYECANLIYIM
Gölbaşı’nda açılacak yepyeni bir sayfanın heyecanı içerisinde olduğunu söyleyen Odabaşı “Heyecanım 5 yıl hizmet etme şerefine eriştiğim Gölbaşı'na yeniden hizmet etme heyecanıdır.” diye konuştu. 
Son Gaste Genel Yönetmeni Özcan Aydoğdu, CHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı’nı ve CHP İlçe Başkanı Nazım Sağlam’ı Seçim Koordinasyon Merkezi’nde ziyaret etti. Yakup Odabaşı adaylığına ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, gelecek vizyona dair hedeflerini de paylaştı.
-ZAMANI GELDİ
“Gölbaşı’nda hizmet çıtasını yükseltme ve ilçeyi yeniden ayağa kaldırma zamanı geldi.” Diyen Odabaşı “Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, Atatürk’ün başkenti Ankara’nın incisi Gölbaşı’na yeniden hizmet etme yolunun bizlere açıldığını görüyorum. Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nin değerli üyelerinin yanı sıra Gölbaşı halkıyla birlikte omuz omuza sizlere hizmet etmek için buradayım.” Diye konuştu.
-HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ
“Bu seçimi hep birlikte kazanacağımıza inanıyorum.” diyen Odabaşı, Gölbaşı’nın sorunlarını ve çözüm önerilerini bidiğini, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Gölbaşı’na daha fazla hizmet sunmak için çalışacaklarını söyledi. 
-KUCAKLAYICI SİYASET YAPACAĞIZ
Sağcı-solcu ayrımı yapmadan, herkesi kucaklayarak siyaset yapacağını kaydeden Odabaşı “Gölbaşı’nın iradesini temsil edeceğim ve Gölbaşı’nı birlikte daha iyi bir yer haline getireceğimize inancım tam.” Şeklinde konuştu.
-UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ
Odabaşı CHP İlçe Başkanı Nazım Sağlam, yönetim kurulu üyeleri, partililerin uyum içinde olduklarını ve seçim kazanma hedefinde emin adımlarla çalıştıklarını belirtirken, CHP yöneticilerine ve partililere de azimli çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. 
NAZIM SAĞLAM: ‘BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ’
CHP İlçe Başkanı Nazım Sağlam ise 1 Nisan akşamı Gölbaşılıarın hasretle beklediği iktidara kavuşacağını belirtirken, bu amaç uğrunda gece gündüz azimle çalışacaklarını ve seçimi kazanacaklarını söyledi.

Bu haber toplam 1787 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.