1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. CHP ithal aday mı getirecek?
CHP ithal aday mı getirecek?

CHP ithal aday mı getirecek?

Gölbaşı'nda son yapılan ankette Gölbaşı Belediye Başkan Adaylığı için Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu'nun adı soruldu.

A+A-

Yerel seçimler yaklaşırken partiler ve araştırma şirketleri şehirlerin nabzını tutan anketleri yapmaya başladı. Haftada birkaç kez Gölbaşlılılara da anket yapılıyor.

Birkaç gün önce Gölbaşılı vatandaşlara yönelik yapılan telefon anketi dikkat çekti. Bugüne kadar yapılan anketlerde Gölbaşı’nda siyaset yapan siyasetçilerin ismi sorulurken ilk kez Gölbaşı dışından bir siyasinin adı Gölbaşı Belediye Başkan Adaylığı için soruldu.

GÖLBAŞI’NA İTHAL ADAY!

Son genel seçimlerde CHP’nin Ak Parti ile aldığı oy başa baş sonuçlar , Gölbaşı’ndan aday olmak isteyen ithal adayların da iştahını kabarttı. Geçtiğimiz günlerde yapılan ankette CHP Başkan adaylığıyla ilgili vatandaşlara ‘Yakup Odabaşı’ ile ‘Yaşar Neslihanoğlu’ isimleri soruldu.

CHP Yenimahalle Başkan Yardımcılığı görevini yapan aynı zamanda CHP ABB Meclis Grup Başkanvekilliği görevini yürüten Yaşar Neslihanoğlu’nun ismi Gölbaşılılara soruldu.

Yaşar Neslihanoğlu’nun isminin ankette vatandaşlara sorulması ‘CHP ithal aday mı getirecek?’ sorularını da beraberinde getirdi.

İLÇE BAŞKANINDAN AÇIKLAMA

Yapılan anketler hakkında da açıklamalarda bulunan Sağlam, Şu ana kadar Gölbaşı ilçe başkanlığı olarak herhangi bir anket çalışması yapmadıklarının altını çizdi. CHP İlçe Başkanı Nazım Sağlam 'Yaşar Neslihanoğlu' adının geçtiği anketin Yaşar Neslihanoğlu tarafından yapıldığı duyumunu aldıklarını söyledi. 

Bu haber toplam 1798 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.