1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. CHP YDK üyesi Av.Özgür Sağlam'dan Yakup Odabaşı'na tam destek
CHP YDK üyesi Av.Özgür Sağlam'dan Yakup Odabaşı'na tam destek

CHP YDK üyesi Av.Özgür Sağlam'dan Yakup Odabaşı'na tam destek

CHP Genel Merkezi Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Avukat Özgür Sağlam’dan CHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı’na tam destek.

A+A-

CHP Genel Merkezi Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Avukat Özgür Sağlam’dan CHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı’na tam destek.

CHP Genel Merkezi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı olarak Yakup Odabaşı’nı ilan etti. Daha önce MHP’den 2009-2014 yılları arasında Gölbaşı Belediye Başkanı olarak seçilen Yakup Odabaşı’nın CHP Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilmesinin ardından CHP’lilerin tavrı merak konusu olmuştu. CHP’lilerin Yakup Odabaşı’na destek olup olmayacakları tartışma konusu olurken en büyük destek CHP Genel Merkezi cephesinden geldi.

CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Av.Özgür Sağlam bir açıklama yaparak CHP’den Gölbaşı Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Yakup Odabaşı’na tam destek olduklarını söyledi.

Özgür Sağlam yaptığı açıklamada Yakup Odabaşı’nın yerel seçimleri kazanacağından emin olduklarını kaydederken, Genel Merkez tarafından yapılan anketlerde de Yakup Odabaşı’nın önde olduğunu ifade etti.

Özgür Sağlam açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“2009-2014 yılları arasında dürüst belediyecilik anlayışıyla Gölbaşı’nı yöneten Yakup Odabaşı’nın 2024 seçimlerinde kazanacağından eminiz. 2024 yılından itibaren 25 yıl aradan sonra Gölbaşı’nda yeniden sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla, Odabaşı’nın dürüst belediyecilik anlayışıyla harmanlandığı bir belediye ile Gölbaşı halkını yeniden tanıştıracağız.”

“Bu belediyecilik anlayışında sosyal demokrasiden, CHP’nin ilkelerinden taviz vermeden çevreye, yeşile, kalkınmaya önem verileceğini beyan ediyoruz. Bu vesile ile ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın 5 yıl boyunca yaptığı belediyecilik anlayışının devamı niteliğinde Gölbaşı’nı CHP belediyeciliği ile yeniden tanıştıracağız.”

“Bu vesileyle CHP Genel Merkezi tarafından yapılan anketlerde de Belediye Başkan Adayımız Yakup Odabaşı’nın önde olduğunu anket verileriyle de görmekteyiz. Bundan son derece mutlu ve umutluyuz. ”

CHP Genel Merkezi Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Avukat Özgür Sağlam, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın 24 Şubat 2024 Cumartesi günü 15.00’de CHP’nin Gölbaşı İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılacağını da sözlerine eklerken “Tüm Gölbaşı halkını Seçim Koordinasyon Merkezi’mizin açılışına bekliyoruz.”dedi.

 

Bu haber toplam 2321 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.