1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. CHP’DE GÖLBAŞI DÜĞÜMÜ
CHP’DE GÖLBAŞI DÜĞÜMÜ

CHP’DE GÖLBAŞI DÜĞÜMÜ

CHP’DE GÖLBAŞI DÜĞÜMÜ

A+A-

CHP Gölbaşı Belediye Başkan Adaylığı adeta bir kördüğüme dönüştü. CHP ile İYİ PARTİ arasında ittifak İYİ PARTİ lideri Meral Akşener’in açıklamalarıyla resmen biterken, İYİ PARTİLİ Yakup Odabaşı isminin CHP Belediye Başkan Adaylığı için geçmesi CHP kulislerini de karıştırırken kulislerinde flaş bir gelişme yaşandı.

Ülkücü kimliğiyle bilinen ve MHP’den 2009-2014 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan Yakup Odabaşı isminin CHP İle anılmayla CHP’de de tepkiler bir anda arttı. CHP Genel Merkezi’nde bulunan aday belirleme komisyonunun Gölbaşı’nda 4 isim üzerinde durduğu öğrenildi.

CHP Genel Merkezi’nde CHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı olarak Yakup Odabaşı, Engin Eren, Bayram Duman ve Gölbaşı Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Yakup Sarıçiçek’in de isminin gündeme geldiği öğrenildi.

Gölbaşı’nın en sevilen ve en etkin isimlerinden birisi olan Yakup Sarıçiçek isminin CHP Genel Merkezi’nde gündeme geldiği öğrenirken, önümüzdeki günlerde bu isimler arasında anket yapılacağı iddia edildi.

Gölbaşı Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Yakup Sarıçiçek’in ‘Aday olabirim’ mesajı vermesi ile CHP Genel Merkezi’nde de isminin gündeme geldiği de gelen bilgiler arasında.

Bu haber toplam 5396 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.